Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bhnsklcnml

Pytanie do grafikow

Polecane posty

Gość Bhnsklcnml

Mam pytanie, czy tez dostajecie zlecenia pt. ktos Wam wysyla artykul z tekstem specjalistycznym o ktorym nie macie zielonego pojecia i zyczy sobie zeby najdalej na jutro zrobic ilustracje do artykulu, najlepiej hiperrealistyczna z mnostwem szczegolow (powiedzmy ze jest to artykul o drukarniach i macie narysowac kilku drukarzy, maszyny drukarskie itp), a do dyspozycji macie tylko myszke, Corela i Photoshopa? Bo ja juz kuzwa ktorys raz mam takie zadanie od szefa i to jest cholernie meczace :(

Gość Bhnsklcnml
A jesli tak jak sobie radzicie? Bo ja szukam w necie fotek ustawien tych maszyn, ludzi w odp. pozycjach i rysuje myszka po zdjeciu, robie kompozycje, oczywiscie zmieniam troche, poprawiam, daje inne kolory, ale nie trwa to 2-3h, tylko wiecej, wszystkie swiatla i cienie, a wszyscy stoja mi nad glowa, bo im sie zdaje, ze w kompie jest taka funkcja ze to sie samo robi :( Czy ja jestem takim przyglupem, czy jak - robicie to spiewajaco?

Gość Bhnsklcnml
*oczywiscie te maszyny nie schematycznie a dokladnie , odpowieni model, z cieniami