Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

real2533

ALLEGRO pomocy

Polecane posty

Witam. Z góry wszystkim dziękuje co mi pomogą. A więc tak wystawiłem przedmiot na allegro i gościu dał kup teraz ( tzn. jakiś kolega mu kupił u mnie , bo on nie ma allegro) i na gg mi pisał żebym mu podał dane on zrobi przelew i ja mu to dam ten przedmiot .( no ok zgodziłem się ) , ale ja nie mam pieniędzy na koncie nie robił prelewu i z nim nie mogę się dogadać kiedy zrobi przelew. Więc czy on może ponieść jakieś konsekwencje za to?(tzn. jego kolega , bo to jego konto)

Gość tylko rejowiec
ale o co chodzi bo nic nie kumam?

Gość lfemkodjriusn
złamanie zasad allegro, udostępnianie konta innym, to powód do zawieszenia konta, albo ja nie zrozumiałam co wogóle napisałes

Gość allegrowiczkaaaaaa
nic nie wysylasz dopoki ci nie przeleje na konto chyba ze amsz odbior osobisty i płąca przy odbiorze a jesli chodzi o to czy mozesz tamtego obwiniac to oczywsice -ten ktory ma allegro i zakupil u ciebie za to odpowaida on sie bedize tłumaczyl

Gość frrrrrrrrrruu
a dałeś mu już ten przedmiot? wyznacz mu termin do kiedy ma wpłacić,jak nie wpłaci to wystąp do allegro o zwrot prowizji (jest tam formularz zwrotu prowizji) możliwe,że dostanie od allegro ostrzeżenie a trzy ostrzeżenia to zawieszenie konta a Ty wystaw negatyw,niech koledzy bujają się ze sobą,co Cię to w końcu obchodzi?

Gość lfemkodjriusn
podaj tego użytkownika konta allegro, to naprawdę należy pod zawias, temu co kupił nic nie zrobisz tylko właścicielowi konta.

Gość różafruża29
wysłałes mu juz ta rzecz, ktora kupił?

Gość frrrrrrrrrruu
lfemkodjriusn -no może kliknął właściciel konta,a zakupowicz już na własną rękę się ugadywał (tam zaraz udostępnianie konta)-nie mniej to własciciel może ponieść konsekwencje (zawieszenie,negatyw) z tym,ze jesli pozwala nieodpowiedzialnym kupowac na swoje konto-to jego strata (sama kupowałam koleżance odkurzacz, ja wszystko załatwiałam -przelew z mojego konta,tylko dostarczenie na inny adres,a rozliczyłam się z koleżanką w "realu")

Gość mi sie nie podoba
znam się na allegro, bo pracuję tam, wiem różne osoby są, wiecie możecie jeszcze specjalistów pytać na cafe allegro, tak można wszystkiego się dowiedzieć.

Gość mi sie nie podoba
dajcie spokój z tym dolarem, to jakieś gówno, więcej się tarci na prądzie niż tam zarobi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie , nie dawałem . Chodzi o to ze kupił , a nic z tym nie robi nie pyta kiedy wyśle nie wpłaca pieniedzy na konto a prosił o nr konta . A ja nie wiem co robic tera