Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robotnica

Do roboty cięzarne kobiety!!!

Polecane posty

Gość robotnica

Dośc lewych zwolnień lekarskich,dośc udawania. Przed wojną i za komuny wszystkie ciężarne pracowały do końca. Powinni się za to brać!!!! Potem takie baby są leniwe i do niczego. Grube tyłki maja. Siedza na l-4 i w domu ćmiki palą,kawska piją a do roboty im się nie chce chodzić!

Gość ZASDfkjl;khfdas
hwhehe to chyba o mnie:) własnie siedzę na l4 i popijam sobie kawkę:) Och jaka pyszna:) co zazdrość robi z człowieka:)

Gość pot
Kawa w ciąży? Może zapal sobie,albo kielicha wypij jeszcze

taaa ja też leniuchowałam na zwolnieniu w ciąży i też miaąłm gruba dup..., ale było super,

offerma lubi, jak jego temaciki są komentowane ale jak tu nie komentować, skoro klawiatura sama ciśnie się do rąk napisałam, ze jego wypowiedzi są nudne, to wymysla różnosci

Gość pot
dośc lewych zwolnień !!!!! Popieram!!!! Do roboty cięzarne lenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jedna do dwóch filiżanek lekkiej kawy w ciąży dozwolone i nie zbrodnia więc ktoś tu już nie wie czego się przypierdalać . Offerma raczej nie pracuje tylko pierdzi i stuka w klawiaturę ....co za oferma:D

Gość ZASDfkjl;khfdas
a kto mi zabroni siedzieć na lewym zwolnieniu i pic kawę:) heheh i po co takie głupoty pisac

Gość pot
Kawa SZKODZI dziecku ty tępa suko!!!! Wypij sobie piwo jeszcze i dalej pierdol,że to nie szkodzi

Gość ZASDfkjl;khfdas
lekka kawa z mlekiem nie szkodzi dziecku

Ty tępy nierobie twoja pewnie hektolitry wypijała dlatego teraz taki hiperaktywny jesteś:D. Ty tępy przygłupie słaba kawa w takiej ilości jak pisałam nieszkodzi. Co za idiota !

Gość aksamiddka
Kawa, silna herbata, piwo,wodka,papierosy,cygara,wina,nalewki szkodza dziecku i zle wpływają na układ nerwowy dzidziusia.

Albo to jakiś młot albo suczydło które tak sobie pierdoli bo nic innego nie potrafi a żeby jeszcze z sensem pieprzyć ale takie głupoty to się za komuny gadało.

Gość aksamiddka
Kawa zawiera szkodliwe substancje dla płodu

Gość deweddw
można wypić 2 filiżanki słabej kawy z mlekiem,to nie szkodzi,a jak ktoś ma niskie ciśnienie,bóle głowy to lepsze niż tabletki.Każda położna ci to powie i każdy ginekolog.Co za ludzie,nieedukowani

dziewczyny spokojnie, nie unoście się bo to tylko szkodzi mozemy co najwyże pozbijac się z tej tępoty dla zabawy

Gość aksamiddka
Do kaja czy jak jej tam Jesteś w ciązy ,bedziesz matką ,ale słownictwo masz jak wyjęta penera z rynsztoku. Chamuj się kobieto troche. Dziecko też nauczyc przeklinać?

Gość deweddw
szkodzi nadmiar kofeiny ale nie umiarkowane ilości

Ja kawy w ciąży nie piłam ale w paczce od ginekologa (mieszkam zagranicą i tu dostaje się paczki powitalne) obok broszurek w których pisało że dwie filiżanki lekkiej kawy dozwolone , dostałam mini paczuszkę kawy więc idiotyzmem jest pisanie że jet to jakieś tabu. Kawka w malutkich ilościach jest nawet wskazana dla osób mających niskie ciśnienie w ciąży co grozi niedoczynnością łożyska (moja koleżanka tak miała i lekarz kazał filiżankę kawy dziennie wypijać tak więc trochę elastyczniej należy do tego podchodzić a nie jak prymityw: kawa be i koniec kropka:D. Inne używki wiadomo że zakazane i kto tu mówi że ćpa, pije i pali????

Gość kIREK
No właśnie zbija mnie ze śmiechu tępota oferrmy. A ofermo Twoje zwroty w stylu szmato, czy spier.....alaj, w ogóle mnie nie obrażają, mów sobie jeszcze, proszę bardzo , zawsze jak zwracasz się takim słowem do kafeterianki, wyobrażam sobie, że mówisz o sobie, bo wszystkie Twoje chamskie słowa i historyjki pasują jak najbardziej do Ciebie, mnie zwisa, co do mnie gadasz.

Gość deweddw
no właśnie,kawa to nie alkohol,ani nikotyna

A owszem poniosło mnie i mam do tego prawo jak czytam teksty takich idiotów, no ale już koniec z tym bo musiałąbym się zakląc na amen;D

offerma jest ograniczony/a i tyle i nie maja sensu jakiekolwiek nerwy

ja przyznam, ze też czasami zaklnę no ale bez przesady, nie jestem najgorsza matką z tego powodu

Gość opieka społeczna mops
to jest widac kultura matek polek co drugie słowo na k

Gość ciężarne są leniwe i otyłe
i potem takie wieloryby na ulicach :o i żal do wszystkich że nikt ich do pracy nie chce przyjąć jak kilka miesięcy/lat pasożytowały na mężu i państwie :o oblesne pasożyty