Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybaeirtmg

chłopak mojej siostry dużo pije...czy wg was to juz alkoholizm??

Polecane posty

Gość chybaeirtmg

oni sa razem juz 5 lat a on chleje podobno od 10 lat juz ciągle.. ona to toleruje bo go kocha..on ja nieraz zwyzywal od kurw po pijaku i nawet uderzyl a ona milion razu moze odchodzila...mowila tylko ze to koniec a dalej trwa z nim mimo ze on okazuje jej totalny brak zainteresowania.. i on co dnia wypija przynajmniej piwo na noc..a jak jest okazja to upija sie wódką do nieprzytomnosci...ma dopiero 30 lat ale strasznie pije...koledzy i picie to jest najwazniejsze ..czy wg was on z tego wyjdzie..MILION RAZY JUZ PRZYSIEGA LZE NIE TKNIE ALKOHOLU..ale na nic te deklaracje...jak nie chleje wódy z kolezkami to upija sie sam przed tv piwem...czy to moze byc juz alkoholizm>?

Gość marcin84w
ja tez lubie wypic piwo co wieczór co więcej z zielonym bonusem Ale kobiety bym nie uderzył,to jest znak buractwa a nie alkoholizmu

Gość chybaeirtmg
nie..matka jest normalna stara dewota ze wsi...bo mieszkamy na wiosce..ale mówie wam jak moja siostra jest uwiklana..jakby miala klapki na oczach....wystarczy ze powie jej ze ja przeprasza a ona sie tak cieszy jakby Boga chwycila za nogi.. on ma ja w dupie bo obserwuje to z zewnatrz..nigdy nawet jej zyczen nie zlozy na urodziny chyba ze ona mu przypomina o tym....porazka.