Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyzzzzzziam

popsuła mi się kosiarka i włączylam kompa

Polecane posty

Gość zyzzzzzziam

Kosiłam trawę aż popsuła mi sie kosiarka. Teraz siedzę w kompie i myślę ciężko nad wieloma rzaczami. Wiecie - ja po prostu USTĄPIŁAM DURNIOM ustatnio 2 razy w pracy bo by mnie ZABILI dosłownie, a wszyscy na mnie!!! Co ci ludzie sobie nie wyobrażają? I szpiegują mnie i jadą sobie po mnie - nie dość, że w Polsce kłopoty to TO TO SAMO za granicą wiecie. Coś strasznego :( Też tak macie? Na szczęście ostatnio znalazłam zapiski gdzie życzyłam sobie śmierci w roku 2000 wiecie. Niezła byłam. W lipcu tak sobie wymyśliłam. Nie w czerwcu 2000 roku. Bo miałam taki załam. Jak ja żaluję, że AMEN sobie tam nie wpisałam. AMEN - niezłe, nie? :( Idzie lato wiecie - ja nie mogę napisać wszystkiego, ten mój młodszy tez nie wie wszystkiego, starszy również - bracia na myśli mam. A reszta mnie w ogóle nie obchodzi. I wiecie dziwne jest to, że nie umiem AMEN napisać na końcu tej prośby o ...wyspy szczęśliwe. I tyle. Kim jest mój młodszy brat ktoś zapyta jeśli nie jest Szekspirem? Hemingwayem mu powiem. Ernestem Hemingwayem bo tak i już. To znaczy byłby gdyby mu się COKOLWIEK chciało. - Dlaczego nie stałeś w średniej o biologię go zapytam kiedyś. Taki byłby fajny Romeo z ciebie jakbyś dbał o karaczany i tak dalej - co to tam mieli w tej szkolnej pracowni... i tu trzebaby napisać językowej - nie biologicznej. Ciekawe czy miał rybki w domu. I akwarium. Powinien mieć DUŻE akwarium i tyle. I pasuje że miał. Kurde mógłby je mieć dalej. I wiecie tylko piwo i piwo i zniszczy się tym piwem - cera mu się zniszczy od tego piwa chyba, ze chmiel ma jakieś właśności to niech se poczyta. To powinna być jego roślina, ale siedzi z Polakami i tytoń na pożar na byle co. Mam nadzieję, że żałuje, że się stamtąd bo już tak jest OkROPNY no ale brat i tyle. I oby stał o siostry bo po nas wszystkich - takie nieszczęście i tyle. Siostry się zapiły piwem. Ja to tylko wino wiecie - za piwem nie przepadam. No też tam wypiję, ale bez entuzjazmu choć niezłe jest, ale stoję o winko i tyle. No takie rzeczy wam napiszę. Boże jakie to życie straszne i tyle :(

Gość fdfdfbnmh
znowy ty :O

Gość zyzzzzzziam
No to znowu ja. Już idę. Ale te gejsze to mu dobrze wymyśliłam. Tam wiersze gejszy by musiał sobie poczytać a przynajmniej te wyznania. To i tak nie jest prawda, ale zawsze jakiś temat do rozmowy. No nie ze mną, ale no czemu nie? Mogą być i wyznania gejszy bo tak i już :((( A ten starszy to testament powinien sporządzić. Jak on to sobie wyorbraża dalej? I teraz wiecie - żeby nic nie było na mnie bo zwalą dekle na mnie wszystko. Tam jest laska, która zabiła faceta, żeby nie mieć dzieci i to jest jego siostra on uważa. No ja bym tak nie powiedziała, ale tylko niech nie ma pretensji do mnie. ZABIŁA CZŁOWIEKA ŻEBY NIE MIEĆ DZIECI - przemyślcie to sobie. Lesbijka i tyle. A dziecko ma - posługuje się dzieckiem i tyle :( 2 letnim. 21 lat ma ta laska, żeby nic nie było na mnie bo 9 lat nauczycielka i bez przesady, że ja się dam jakieś tam 21 latce. JAKBY miała rację i tyle :( Wiecie - wyglądam tam strasznie, ale trudno. Stary mojej matki tak mnie nauczył rozumu, że to nie ma co - wariaci i tyle. Niech se kupią ogrodniczki i tyle. I koniec. Co jeszcze można napisać? Chodzą w ogrodniczkach sa ogrodniki. Jedyna prawda o zyciu. Z ogrodnictwa ojca mojej matki tez bym wyleciała - bo wszyscy fruwali TAK TRZEBA a na koniec wziął sznur i sie powiesił. Tyle miał racji. I to z żoną!!! Ale tego nikt nie widział wiecie. Zniknęli i tyle. Rozpłynęli się w powietrzu dosłownie :( I tyle. TAK TRZEBA :(