Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnia_panna_w_wwa

ostatnia stara panna w warszawie

Polecane posty

Gość kobietka14
"moze mnie ktos oświecić?" Ciebie nikt nie moze oswiecic, za ciemny jestes jesli nie rozumiesz dlaczego sie na to nie godza.

" [zgłoś do usunięcia] ostatnia_panna_w_wwa ostatnia26@tlen.pl'; sponsor z wielkiego miasta - no tak...to mnie niezbyt pociesza, bo czasami wolalabym kopnac w kalendarz gdzies pod drzewem w afryce niz np. isc sama na wesele/impreze ;p Nawet nie bede tu nikogo przekonywac, ze jestem ladna itp. bo wiele dziewczyn w wawie jest ladniejszych, no ale te brzydsze i wieksze tez widuje z facetami, wiec zastanawiam sie w kolko, jak to sie moglo stac..." Na wesele to bym mógł pójść:classic_cool:.Ale ostrzegam-nie podrywam 26 letnich małolatów:P.

Gość kobietka14
"a zebys wiedziala, wiem z autopsji w jaki sposob kobiety reaguja na takich facetow. Gdbysy byla w takiej sytuacji to bys wiedziala w jaki sposob kobiety reaguja na takich facetow" Ale to nie sa kobiety tlyko przedstawicielki plci pieknej ktorym daleko do miana kobiety. Zadna porzadna kobieta i facet nie skresli kogos tlyko dlatego ze ta osoba nie ma doswiadczenia seksualnego! ZAdna. Plec tu nie ma znaczenia.

Gość ohty
jesli dziewictwo Ci tak ciazy to znajdz sobie na jakims portalu przystojnego faceta ktory Cie bedzie podniecal i sie przepsij z nim albo nie mow facetowi ze jestes dziewica ;p

Gość ohty
btw ostatnia panna-w jakies branzy pracujesz,czym sie zajmujesz?zauwazylam ze niektore rodzaje rpac generuja ksiezniczkowate dziewice,ale to tylko stereotyp

Gość mhmh
ee,to nie.. a jak oceniasz swoja atrakcyjnosc?moze popracowac nad tym trzeba?

Gość a ja mam 32 lata:(:(;(:(
i jestem atrakcyjna ,i to nie moje zdanie.i co nadal jestem sama,trafiaja mi sie faceci ktorzy by chcieli tylko do lozka,niestety

Gość Terrrarora
Pewnie wyglądasz przeciętnie... jak większość kobiet.

Gość Terrrarora
A napisałem, że to coś złego?

W kazdej pracy, w jakiej bylam, byla przewaga facetow, na studiach tez, akle jak poszlam do pierwszej racy w wieku 23 lat, to juz kazdy facet mial dziewczyne. A z ta moja atrakcyjnoscia nie wiem jak jest, kolega z pracy ostatnio mi powiedzial niepytany ze mam 'niesamowita figure' - ja oczywiscie az tak bym nie przesadzala, uwazam ze figure mam 'normalna' i niektore rzeczy bym zmeinila, ale pracuje nad tym. Nie jestem na pewno superlaska, jaka mozna spotkac w mini z drinkiem w klubie ;) ale jakies powodzenie sugeruje , ze dnem totalnym tez nie jestem. Ale z drugiej strony na ulicach widuje dziewczyny o figurze kulistej wrecz i z facetami. Jak tak mysle, to moj problem polega na tym , ze podobaja mi sie niewlasciwi faceci, czyli tak jak ten ostatni - niby podrywal a tyle lat w zwiazku... Rozmowa sie nam kleila, sam do mnie zagadywal, pisalismy o normalnych rzeczach, czyli nie nudzilam go chyba. No ale jak dowiedzialam sie , ze zajety, to uznalam , ze sprawa zakonczona ;]

Ooo, graficzka. To by się przydała :P Bo mi momentami już brak pomysłów na plakaty ;) Chociaż lubię to moje dzierganie plakatów specjalnej troski. Z DTP też by się korepetycje przydały :D Choć jak ostatnio "złożyłem" książeczkę, to w drukarni jakoś dali radę. Choć z kolorami jakąś masakrę zrobili.

No to coz, zostaje mi zycie dla samej siebie chyba ;] Tez fajnie, tylko martwi mnie to, ze jak wszyscy sie poparuja, to nawet na kawe nie bede miala z kim wyjsc. Wiem, ze tak juz to zycie jest 'skonstruowane'. Moja 'przyjaciolka' po 15 latach znajomosci olala mnie jak tylko znalazla faceta, nie widzialysmy sie na zywo ponad rok juz. Tak, to jst chyba w tym wszystkim najgorsze.

Gość alejezeoawala
"Moja 'przyjaciolka' po 15 latach znajomosci olala mnie jak tylko znalazla faceta, nie widzialysmy sie na zywo ponad rok juz" Bo kobiety sa glupie, jak znajda sobie faceta to wiekszosc z nich urywa kontakty ze znajomymi, przyjaciolkami itd. 100% wolnego czasu chca spedzac z facete,, sa tzn kobietami bluszczami co ma bardz zly wplyw na zwiazek.

"No to coz, zostaje mi zycie dla samej siebie chyba ;]" Wiesz, marudzisz :D Szklanka może być do połowy pełna, albo do połowy pusta. Nigdy nie wiemy co nas czeka jutro, ani nawet za rogiem. Defetyzm jednak nie pomaga.

offerma - jakby sie zastanowic, to moze rzeczywiscie jest tak jak mowisz z tymi slubami, w sumie to nigdy sie nie wie jak to wyjdzie ;] A znajomych gratuluje :) bo ta moja kolezanka to mnie zalamala... w zyciu bym sie nie spodziewala, ze nasz kontakt sie kiedys urwie. No wiem, ze marudze, ograniczam sie, naprawde :D

e tam nie placz. Ja pracuje przed komputerem z domu i gdyby nie to, ze studiuje to w ogole nie mialbym kontaktu z ludzmi. Jesli pracujesz to zawsze moze ktos Cie zaczepic nawet na ulicy gdy idziesz do pracy. W pracy tez moze ktos to zrobic. Wszedzie sa ludzie, jesli jestes w warszawie to nonstop jestes wystawiona na otoczenie. Kobieta ma o tyle dobrze, ze nie musi nic robic poza malowaniem sie, dbaniem o figure i usmiechaniem sie wokoło

Gość really????????????????
sponsorze,to jest Polska nie wystarczy ze wyjde na miasto odstawiona w miare jestem przecietnej urody,nbo moze na plus ,tak 7/10 ale nie zagaduje mnie nikt na ulicy na poludniu europy to co innego,u nas mentalność inna

really??? - mnie tez nikt na ulicy nie zagaduje, ostatnio tylko turek na nowym swiecie ;) ewentualnie jakis menel po drobne ;D A chodze sama po miescie, nie tylko z kolezankami i nic. Ja bym swoja atrakcyjnosc ocenila na 6/10.

Gość prawiczek z warszawy
możemy się umówić jeśli nie ważysz 100kg.

a kto powiedzial ze swiat jest sprawiedliwy? ja zawsze uwazalem, ze robilem wszystko dobrze i sluchalem sie rodzicow, sluchalem sie starszej siostry, az okazalo sie ze po 24 latach jestem sam i nawet nie mam specjalnie znajomych, nie mowiac o przyjaciolach, ani tym bardziej dziewczynie. Naturalnie siostry ani rodzicow nie obchodzilo moje dobro, a jedynie to, w jaki sposob oni wypadają w swoich rolach w oczach innych (i swoich tez), co kompletnie nie jest zwiazane z moim dobrem. Ostatecznie mam dosc kiepskie perspektywy jesli chodzi o kobiety, bo oczywiscie brak mi doswiadczenia, ktorego troche pozno szukac jak na ten wiek. Ale to nic! wyjezdzam na semestr do francji i jesli po powrocie nic sie nie zmieni to postanowilem zasponsorowac dziewczyne, bo mnie stac :) i to jest chyba najlepsza opcja w moim przypadku, ktora niestety mnie specjalnie nie satysfakcjonuje, a wrecz dołuje, ale z dwojga zlego lepsze to niz nic i byc moze sie pozytywnie zaskocze :) tez sie lubie zalic i czesto sie swoimi zalami tutaj dziele w roznych topikach, jak na przyklad tutaj :)

sponsor - jak Cie stac na sponsoring, to na zrobienie z siebie super amanta (wizualnie) tez, a potem mozesz ruszyc do klubu i panny sie same rzuca ;] polawiaczki portfeli zapewne tez, no ale wybierzesz jakas. 24lata na faceta to malo, mam wolnych kumpli w moim wieku i starszych.