Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina z Lublina1

podoba mi sie kolega z pracy

Polecane posty

Gość Ewelina z Lublina1

pracuję z firmie ubezpieczeniowej, od pewnego czasu podoba mi się kolega z pracy, na korytarzu uśmiecham się do niego, ostatnio wysłałam parę e-maili, kilka smsów. wydaje się mną zainteresowany. ja mam męża, ale od dawna nam się nie układa, wiem też że on ma od wielu lat partnerkę, wiem też że ostatnio przechodzą kryzys. czy mam szansę go zdobyć?

Gość skandybnawa
Nie masz zadnych. Nawet nie masz co sie pytac.

Gość Ewelina z Lublina1
ale on odwzajemnia moje zainteresowanie

Gość kirek112
obcjagnji mu hoooja :) i wszystko bedziesz wiedziec chyba to umiesz szmato co nie :)

Gość jdksowueyrhd
i przez takie KOORWY jak ty ja własnie stracę factea! bo jakaś suka będąca też w zwiazku i widząca ze mój jest w związku się za niego wzięła a ten oczywisćie jak to facet nie protestował. by cię choooj strzelił dziwko!

Gość Ewelina z Lublina1
on mówi, że jemu też się nie układa, chyba mam prawo do szczęścia. poza tym jestem parę lat młodsza od jego partnerki, więc nie powinnam miec problemu, żeby go zdobyć poza tym jestem swieża i co mnie obchodzi obca baba

Gość Ewelina z Lublina1
bo jestem słaba, wiem, że on mi pomoże

Gość Ewelina z Lublina1
potrzebuję go, powiedziałam mu to, że chcę z nim byc, ale jestem po przejściach i boje się zeby mnie nie zranił

Gość jdksowueyrhd
ta koorwa, on mówi :o jezu jakaś ty głupia. mój też mówił tamtej suce jaka ja niedobra dla niego jestem i jaki to on biedny

Gość Ewelina z Lublina1
piszemy ze sobą, on próbuje załatwić sprawę ze swoja kobieta, której juz nie kocha

Gość jdksowueyrhd
jak uroczo, mój też z tamtą pisał - jak mnie nie było, czyli tylko podczas pracy

Gość Dyroton
jesteś szmata

Gość Ewelina z Lublina1
jesteśmy sobie przeznaczeni i nic na to nie poradzę. jemu jest cięzko, bo ona go kocha, ale damy radę

Gość Ewelina z Lublina1
boję się tylko, że kiedyś bedzie może mial do mnie żal jak ona mu sie przypomni, a przecież z czasem euforia minie. chce sobie ułożyć z nią życie

Gość Ewelina z Lublina1
chcę sobie ułożyć z nim życie

Gość alicccc
mam nadzieję, że Wam się nie uda i kiedyś będziesz cierpiała jak ta, która skrzywdziłaś. jak ma się odrobinę przyzwoitości to się nie wyciąga łap po cudze

Gość mama offermy
ty szmmatoo

Gość wredne babsko
znam taką jedną z lublina z ubespieczen, która lubi niszczyc zwiazki. Czyzby to ty, znowu sie czepiasz obcego faceta i niszczysz zwiazek. PO h...j bralas slub głuba zdziro

Gość prawiczek z warszawy
Jak możecie się umawiać z takim miałkim gównem? Facet mówi że kobiety go skrzywdziły, on ten wspaniały co nosi spodnie i zdobywa góry? łapiecie się na to?

Gość Ewelina z Lublina1
brałam ślub bo byłam młoda i głupia, teraz już wiem, czego chcę zasługuję na szczęście

Gość kurosava
to prowo, kobiety sa glupie ale nie az tak;)

Gość Ewelina z Lublina1
uwielbiam obciagac i jestem niewyzyta!co robic?

Gość wredne babsko
A kobieta ktora jest z tym facetem wiedziała czego chce , ze chce z nim byc nie zasługuje na szczescie? Jesli podjelas pochopnie decyzje o slubie nie jestes odpowiedzialną osobą i powinnac wypic to piwo ktore sama nawazylas. Powinnas rozstac sie z mezem, dac jemu wolnosc niech sobie uklada zycie z osoba ktora go naprawdę kocha. A ty powinnas ulokowac gdzie indziej swoje uczucia. Chyba ze facet tez jest taki glupi jak ty to jestescie siebie warci.

Gość Ewelina z Lublina1
powiedz mi w jaki masz cel w tym, zeby sie podszywać pode mnie i pisać takie głupoty?

Gość Ewelina z Lublina1
moje małżeństwo nie jest udane, nie rozwiodłam się bo mamy dziecko, teraz widzę dla siebie szansę. ktoś wartościowy się mną zainteresował, możemy stworzyć normalną rodzinę

Gość Ewelina z Lublina1
no powiedz!!!!!!!!!!!!!k...a przeciez kazdy ma swoje potrzeby a ja to lubie i tyle

Gość Ewelina z Lublina1
no ok lubie sex i co w tym złego???adrealina jest fajna z obcym i poczucie ze on puzniej bedzie całował swoja myslac o mnie