Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina z Lublina1

podoba mi sie kolega z pracy

Polecane posty

Gość Ewelina z Lublina1
da mi ktos dobra rade!!!!!!!!!!

Gość wredne babsko
Ja ci juz dałam najpierw zostwa meza i nie marnuj mu zycia. POtem na powaznie porozmawiaj z tym kolesiem, jesli bedzie mu zalezalo na tobie to powie swojej obcenej o tym ,jesli nie bedzie mial odwagi bedzie to znaczylo ze cos do niej czuje a ty jestes tylko po to zeby cie wyru...c (jako jego kochanka ktora dostarcza mu wrazen).POwiedz o tym jego dziewczynie i zobaczysz sytuacja sama sie rozwiaze. Jesli oboje nie macie odwagi to jestescie siebie warci i gdybym mogla sama byl doniosla do tej dziewczyny zeby olala dupka i wziela sobie ktogos bardziej wartosciowego.

Gość wredne babsko
to co sie teraz dzieje mnie przeraza dziewczyny nie maja skrupułów zeby wlazic zajetym faceto do lozka a faceci nie czuja sie winni wrecz przeciwnie uwazaja ze im sie to nalezy. eh co za czasy dobrze ze coraz wiecej kobiet jest samodzielnych i ma odwage zostawic dziada.

Gość Ewelina z Lublina1
uwielbiam pissing, strasznie mnie to kręci. myślicie że uda mi sie go namowić na oddawane na siebie moczu?

Gość Ewelina z Lublina1
co za idiota się podszywa i po co? przecież to nawet nie jest zabawne!!!1

Gość Ewelina z Lublina1
to wyżej to podszyw, nie wiem po co ktoś to robi lubie tez scat, ale nie wiem czy on zechce zebym postawiła mu klocka na klate