Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela plomsk200

Ku przestrodze, zatrzasnęła mi sie pralka z dzieckiem w środku!!!

Polecane posty

Gość Ela plomsk200

Chciałam przestrzec wszystkie mamy przed wkladaniem dzieci do pralki i zamykaniem drzwiczek!!! włozylam dzis synka doslownie na 10sekund zeby zrobic fotke na nasza klase, i nie moglam otworzyc drzwiczek, w przyplywie zlosci, dostalam tyle energi i wywarzylam drzwiczki. Boze tak sie balam ze cos w przewodach elekrtucznych sie stanie i pralka wystartuje. nigdy wiecej nie bede zamykala drzwiczek. wlozyc do fajnej fotki jak najbardziej ale drzwi juz nigdy nie zamkne! niby blacha i oczywista sprawa ale moze nie kazda mama zdaje sobie sprawe jakie to niebezpieczne moze byc!

Gość zimna cola
0/10

Gość sprawdz
czy wejdzie ci do mikrofalowki??:D dostaniesz super komentarze na nk

Gość Ela plomsk200
pralke mamy duza,wiec nie bylo problemu by smieszne fajne pamiatkowe zdjecie zrobic.. a z mikrofalówka to przesada lekka

Gość bezsłowxxx
Następnym razem polecam piekarnik, ale siebie tam wsadź :/ będzie zajebiste zdjęcie

Gość vgbtfrvbbh
autorka jest naprawde taka głupia, czy tylko udaje? :o beznadziejna prowokacja nikt normalny nie wkłada dziecka do pralki... tym bardziej zeby dodac zdjęcie na nk. Żenada, to nawet nie jest śmieszne :o

Gość Prowo Beznadziejne.pl
nie piszcie nawet,po co

Gość Ela plomsk200
miki a gdzie ja siebie matka nazywam ?

Gość powinni cie ostro zjebac
na tym nk i odebrac prawa rodzicielskie skonczona kretynko

no wydaje mi się ze każda kobieta która ma dziecko I JE KOCHA nazywa się matką a ty na ren tytuł nie zasługujesz zero wyobrażni z twojej strony ze o odpowiedzialności nie wspomne

Autorko- czy ty naprawdę jesteś taka jeb.nięta czy tylko założyłaś topik dla żartu??

Gość ....moim zdaniem to....
kurwa mój syn chciał tylko zobaczyć jak wygląda środek pralki i włożył tak tylko głowę a ma 5 lat to zaraz odciągnęłam. ale Ty głupia jesteś ja pitole

Gość 2222222
przeciez to marna prowokacja, a wy sie nakręcacie :O

Gość alaaaa123
WIDAĆ ŻE SAME ZAROZUMIAŁE SZMATY SIEDZĄ NA KAFE KTÓRE TYLKO UMIEJĄ PRZEKLINAĆ!!!!!! :D CIEKAWE CZY PRZY DZIECIACH MÓWIĄ TAK SAMO?!!!!!!!!! TE KTÓRE TAK BLUZGAJĄ TO ZDRADZONE I NIEKOCHANE PINDY-ZAROZUMIAŁE I WPATRZONE TYLKO W SIEBIE! IDIOTKI ZAJEBANE!

ha ha ha ile ty masz lat? mogłas pomyśleć i odłączyć po prostu kabel od kontaktu;P z resztą masz cały czas włożony kabel zasilający do gniazdka? nie jestes eko

Gość Ela plomsk200
Bajkowa oczywisice ze mamy odlaczony na stalekabel ale w ułamkach sekundy mialam tysiac mysli na razze moze jednak nie jest odlączony i ze cos "zaiskrzy"i sie właczy. niezlego mialam straach. nigdy wiecej!

Gość Ela plomsk200
Myszka tak pamiatkowe foto w pralce, jedni robiom na nocnikach a ja w pralce, przeciez synek nie lezal w samym bębnie tylko wylożylam ubraniami zeby mial miękko, po zamknieciu chialam by glowe fajnie bylo widac przez drzwiczki...

Gość Ela plomsk200
nie wyszla, chcialam by dluzej posiedzial zebymgo rozśmieszyla ale po chwili mialam olśnienie zeby otworzyc drzwiczki a one sie zaczasły! Stad topik by ktos nie mial podobnych pomysłów, nie za cene fajnej pamiatkowej fotki!

dziewczyno zastanów się na drugi raz zanim postanowisz jakąs fotkę dziecku zrobić

Gość Ela plomsk200
Aga nie zycze sobie bys :dziewczyno do mnie pisala bo kolezanka twoja nie jestemwiec grzeczniej prosze!

Gość Ela plomsk200
wiosenna kliknelam w link Twoj i jaka sliczna masz córeczke, naprawde bardzo ładna!

Gość Ela plomsk200
boze Noxelia i tu wlazła :D :D :D won!!

Gość Ela plomsk200
pluj takiej w twarz to se tlumaczy ze to deszcz pada :D

Gość Ela plomsk200
i cóż za zmiana. z wariatki kafeteryjnej na jakze ulozona, zroznowazona osobe co to niby komus pisze: dorosnij buuuuuuuuhahahb :D :D