Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taa albo tamta

nie odpowiem na żadne pytanie :)

Polecane posty

wszyscy chcą być pytanie i w centrum zainteresowania dziwne to jakieś ,więc tym razem pytam ja dlaczego tacy mężczyźni jak np :mam 39 lat " czy coś w tym stylu ,przesiaduje tu całymi dniami i zaczepia panienki ? albo czemu ta "nej nej " bawi się w taką dziecinadę ? :D

Gość Facet z duzymi jajami
wypi no stad:P

Nie. Ja to dużo. Dla mnie się pisze wiersze. :classic_cool: Bynajmniej nie o tym, jak dokuczam ludziom. :D:D

mam pytanie ale go nie zadam... tylko pochwalę się faktem że mnie zżera w tym martwiącym tego słowa znaczeniu :-/

Cicha nie jestem. :) Wydaję z siebie ładne dźwięki. :) Zwłaszcza kiedy spoglądam na klatę Witka. ❤️

podaj mi swój stary nick a powiem Ci kim jesteś :) co tam klata, podstawy egzystencji legły w gruzach a Wy o pierdołach... jak żyć, o to jest pytanie...

Witkacy to tylko nick zresztą i tak kiedyś gdzieś napisałeś że słabo mnie znasz .....:) w sumie to fakt Rowerka ....to ja Vera buziak :)

Rowerko, jak możesz się przede mną ukrywać i jeszcze wytykać niedostatki w sferze uczuciowej. 😭

no włąśnie dotyczyło podcięcia podstawy egzystencjalnej na której się siedzi. Tragedia, mówie wam tragedia, ta anielica o czarnych oczach ze swych słodkich ust podałą mi wiadomść tragiczną ze wszech miar... Jak żyć?? Wszak bez picia nie ma życia, a ja dostałęm bana na alko na 2 miechy :-( idę do piwniczki się zapruć należycie udając że słowa są wiążące od jutra :-(

interesujący nick tylko żeby literki mi się nie pomieszały :D ale damy radę :) Witkacy co tam dwa miechy ,jakoś zleci :)

Hmmm, Witek będziesz się starał o małego Witka? :) Czy to w ramach profilaktyki przeciw alkoholizmowi? :D