Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taa albo tamta

nie odpowiem na żadne pytanie :)

Polecane posty

kuhva będzie trzeba lolki jarać i sens życia odkrywać w rozbuchanej kopulacji

żeby mi to jeszcze powiedział dziad z wąsami, albo stara baba, pomyśłam bym co oni wiedzą o życiu starzy doktrynerzy... ale słodka dr. Madzia, którą gwałcę wzrokiem w sposób romantyczny i czuły przy każdej wizycie... jak mogła mi to zrobić z uśmiechem na ustach...

Vera to utwór który w 100%wyraża to co myślę, czuję i wiem:) Nie wiem czy słyszałaś wersję włoską na koncercie w radiowej trójce??

Nie słyszałam żadnego koncertu SNL w Trójce. Dzisiaj posłuchałam tego Myslovitza całego. nawet spoko, ale i tak już ich nie lubię.

członek z kropką, napisałem że "pomyślałabym" już mnie całkiem pogięło;)

Gość Nudze sie...
Perwersja, Vera icona... Jestescie potrzebne w innym temacie:) czekaja na was:) i ja tez:D

Ślunzoki są mi obojętni dość. Nie ziębią ale i nie grzeją;) a SNL jakąś nagrodę dostawali i mieli utwór który na liście dominował zagrać na żywo, więc żeby nie "pikać" skołowali włoskiego wokalistę :) rewelacyjne wykonanie

"wszyscy chcą być pytanie i w centrum zainteresowania dziwne to jakieś ,więc tym razem pytam ja dlaczego tacy mężczyźni jak np :mam 39 lat " czy coś w tym stylu ,przesiaduje tu całymi dniami i zaczepia panienki ? albo czemu ta "nej nej " bawi się w taką dziecinadę ? " A ja mam tylko jedno pytanie... Dlaczego niektórzy przesiadują tu od LAT ? ;D

A kto jest tym miszczem? nei_nei no po prostu chapeau bas! :O 🖐️ a teraz wypad na swój nędzny temacik opowiadać o tym jak strzelasz z paltza. Od Rowerki wara. 😴

nei_nei a dlaczego grzejniki ładują brauna po kilka lat?? Bo się wpieprzyli:)

Kevin Costner był kól "Doskonałym świecie" Eastwooda. :classic_cool: Była tak kól, że... no sami wiecie. :classic_cool:

Rowerko zetnęłaś się z tą igraszką?? Ja troche za dużo widziałem...