Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za chorrryyy kraj

Tylko mąż ma prawo oglądać twarz i cipkę kobiety - ginekolog powinien oglądać t

Polecane posty

Gość co za chorrryyy kraj

tylko do co do niego należy czyli pochwe a po co mu twarz? kobiety szanujcie się i do ginekologa chodźcie w burkach albo chustach miejcie przyzwoitość

Gość trabulia
a jak pisałam że ide w masce weneckiej to mnie wyśmiano

Gość Jolka z Sieradza
Ja sobie wasy i brode przykleje !

Gość co za chory kraj
podbijam bo aktualne!

Gość ja jetsem inna niż ty.........
no bo kurwa w majtkach powinna byc tylko taka mala dziurka na przyrzad ginekologiczny a morda i reszta zawinieta w onuce.

Gość gość
Moja zona chodzi do ginekologa sama ale kiedys bywalo ze bylem z nia w gabinecie. Cipke zony pieszcze rowniez jezykiem wiec znam jej widok.

Gość gość
Moj maz oglada czesto moja cipke i piesci ja palcami lub jezykiem. Bywal czesto ze mna U GINEKOLOGA ALE TO NORMALNA rzecz dla lekarza. Cipka moja jest tylko dla meza , ktorego bardzo kocham i uwielbiam jego k***ska ,ktory tryska tam albo w buzie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Co ma zrobic stary kawaler , ktory w zyciu niecwidzial kobiecej muszelki. A to taka piekna cipulka tylkondla meza.

Gość gość
Ja chodzilem z zona do ginekologa. Raz byl taki przypadek ze chcial lekarz abym wyszedl ale zona. podniosla rwetes ze jej srom to ja jako maz nie tylkonogladam ale i pieszcze oralnie wiec ona sie mnie nie krepuje.

Gość gość
Jedynie moj maz zna moja cipke. Ogkada ja ,piesci jexykiem wiec meza sie nie wstydze. Kocham meza od wielu lat i maz kocha mnie. Za zgoda meza chodze do ginekologa faceta ale wisi mi to czy to facet ,kobieta itp to lekarz i gdyby zachowal sie nie tak jak pitrzrba mialby powazny problem.