Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddd_Ddd

Mam wiele talentów ,ale ciągle jestem sama i trafiam na frajerów

Polecane posty

Gość dddd_Ddd

jestem atrakcyjna, znam trzy obce języki ,uczę sie czwartego , potrafie swietnie rysować ,głownie karykatury , grać na flecie ( nie to co macie na mysli :) ) , gitarze ,interesuje sie grafiką komputerową ,sportem ( pływanie,siatkówka,rowery,wspinaczka) ,muzyką instrumentalną ,kocham stare francuskie filmy i wyprawy pod namiot, potrafię prac ,sprzątac,gotowac ,piec ciasta ;) naprawic zepsutą rure w łazience czy zepsuty program w komputerze, pracuje ,jestem samowystarczalna, ale trafiam dla beznadziejnych facetów ,nudnych flejowatyc z charakteru , brzydali albo zboczeńców na jedną noc. Dlaczego? Jestem zbyt wybredna?

Gość sdsdsd
ile masz lat?

Gość loli lola
czasami zeby znalezc tego odpowiedniego trzeba sie wysilic...poprostu trzeba szukac i poswiecic temu troszke czasu

Gość jak nie jak takkk
Idz do "Mam talent".

Gość dddd_Ddd
24 :)

Gość taki tam... jeden
" grać na flecie ( nie to co macie na mysli )" znaczy sie laski robisz? bo ja pomyslalem o grze po prostu :D

Bo faceci boja sie takich kobiet. Stanowisz dla ich ego zagrozenie, bo mozesz byc lepsza. Wiec trafiaja do Ciebie tylko tacy Panowie, co potrzbuja opieki matczynej i tatusinej :D

Gość dzika kicia ma pazurek
napisalas ze wyrywasz zboczzencow na jedna noc, a wiesz czemu bo jestes tak zdesperowana ze zanim poznasz chlopaka to miedzy wami do czegos dochodzi, wtedy facet cie rzuca a ty zastanawiasz sie czemu...nie mysl o kazdym spotkanym facecie jak o potencjalnym przyszlym mezy czy tam facecie na stale....daj na luz najpierw poznaj a gdy okaze sie wart poswieconego czasu przechodzisz na kolejny powazniejszy poziom waszej znajomosci

A ja mam takie pytabine jeszcze, a umiesz dobrze masaz zrobic ?:D

Gość dddd_Ddd
zapomniałam dodać, że mam penisa.

Gość hhooohohooo
Kazdy facet ucieka bo jestes dla nich zbyt idealna , oni chcą sie w czyms wykazac,imponowac a przy tobie co mogą ? Najlepiej udawac sredniointeligentną zagubioną owieczke w wielkim miescie :P

Gość to jebniety prowokator
.

Gość dddd_Ddd
to ja prawiczek prowokator :D