Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaam

dlaczego jestem sama?

Polecane posty

Bardzo ładna, zgrabna, wysoka brunetka. Bardzo inteligentna, dzienna studentka, a jestem sama. Gdy idę ulicą faceci się uśmiechają, zerkają, ale żaden nie zagada. Tak samo w metrze, autobusie. Czasami zaczynam mysleć, że oni się mnie boją. Obcy boją się, że kiedy zagadają do mnie to ich wyśmieję, a ci, których znam, boją się mojego intelektu, niezależności, bezpośredniości, swobody wyrażania myśli. Why?

Jesteś taki jak inni. Popatrzy, poogląda, zjedzie wzrokiem, a nie odezwie się ani słowem.

Gość kwartnik
kobiety to sobie wywalczyły prawnie a zatem faceci nie chcą kłopotów i być zwyzywani na ulicy przez kobietę, że zboczeniec, gwałciciel, cham , świnia i precz łobuzie

Gość dsdsdsdsd
A TY buzi nie masz? Nie mozesz sie odezwac?

Gość takie jest życie ....
myślą ,że szans nie mają:D

Gość znudzony samotny
odezwij sie na gg:6519567 jesli masz ochote pogadac

Gość kwartnik!!do dentysty!!
szczerbolu.

Gość sefsfe
kolejne cudo tłumaczące sobie swoja samotność brakiem śmiałości innych :D kobiety! uzmysłowcie sobie raz na zawsze ze faceci to nie niewinne i wstydliwe istoty. jeśli im sie ktos spodoba wyprują sobie flaki żeby zdobyć kobiete jak mają na nią ochotę. jak nie maja na nia ochoty nie robia NIC.

Nie odezwę sie pierwsza. Chyba z tego samego powodu. Po pierwsze nie jestem przyzwyczajona do podrywania mężczyzn, nie tak mnie moja konserwatywna Polska wychowała;) Po drugie zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że mężczyzna jest związany. Świat jest głupi. Ludzie powinni nosić bransoletki: zajęty - wolny. Wetdy nie byłoby pomyłek i niewykorzystanych okazji. A na dodatek jestem na uczelni, gdzie 90% to kobiety... Te 10% mężczyzn, to nieudacznicy, dzieci albo karły.

Gość dsdsdsdsd
To az strach sie pomsylec gdzie Ty studiuesz. Poza tym co to za tlumacznie, facet tez nie wie czy kboieta jest wolna czy nie

do sefsfe. Nie cudo, tylko dziewczyna wyróżniająca się z tego całego motłochu, który można często spotkać na ulicach. Nie brak mi też skromności w życiu codziennym, ale to jest tylko internet, więc można napisać prawdę o sobie.

Widocznie aż tak fajna nie jesteś, skoro żaden nie zagadał. Brutalne ale widocznie prawdziwe Albo w drugą stronę, może jesteś zbyt fajna?

Gość sefsfe
jeśli rzeczywiście jestes taka super lalą to możliwe że faceci sie boja nie zagadac tylko o to że po co im taka ładnma o która sie beda musieli ciagle martwic ze moze ktos inny je posuwa gdy oni nie widza. ale szczerze wątpię żebyś była taką pieknościa , nie ze złośliwości. miałam tez taką kumpele która sobie tak samo tłumaczyła ale powód był inny a teraz juz ma narzeczonego wiec każda potwora znajdzie amatora. jak jesteś fajna na pewno nie zostaniesz sama.

sefsfe. wiem, że nie zostanę sama, ale to już 2 miesiące. dla mnie to jest dziwna sytuacja.