Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everybody one

Tyle przeszliśmy i zrywaliśmy, że nie wiem, czy jest sens znowu się z nim wiązać

Polecane posty

Gość everybody one

Mówi się, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, a ja już wchodziłam kilka razy. Raz zerwał on, bo się na mnie zawiódł, raz ja, bo mnie zdradził (choć był pijany). Gdy do siebie wróciliśmy, po jakimś czasie znowu się rozeszliśmy przez dziewczynę, która do niego zarywała. No chyba z sześć razy zrywaliśmy. On teraz twierdzi, że znowu by chciał spróbować, że tym razem będzie inaczej, ale ja się boję, bo każde zerwanie wiele mnie kosztowało... Mimo, że go kocham, mam wątpliwości.

skończ to, bo za kilka lat obudzisz się z niczym... chyba sama widzisz, ze takie coś większego sensu nie ma

Gość sefsfe
pomyśl sobie że masz 35 lat i dalej taki stan na koncie. szkoda czasu. żyje się raz!

Gość czyżby była inna
Zdradził "chodź był pijany" haha ale tekst i co że był pijany? Dziewczyno skoro taka naiwna jesteś trwaj w tym związku i daj nam spokój z głupimi pytaniami, masakra że są takie głupie baby na tym świecie. Jesteś jego pocieszeniem jak nie ma co robić bo wie,że zawsze ulegniesz :P Pozdrawiam :P

Gość rossiee3
Współczuję... Możesz powiedzieć w jakim on jest wieku?

Gość czyżby była inna
czyżby była inna........... potwierdzam w 100% masakra, ta sie jeszczce pyta czy dac mu szanse daj mu dupy na chwile cie zostawi, apotem znowu stwierdzi,że moze wrocicie do siebie :) i see tak w kółko zrywajtaaa

Gość neverknowhowe
Autorka poszła...

Gość everybody one
On ma 23 lata. Ale to nie jest tak, że tylko on mnie zostawia, zrywa ze mną, bo ja też potrafię go kopnąć w du.pę, ale jednak po jakimś czasie ciągnie nas do siebie. Sama nie wiem co robić. Mam już dość tych zawirowań w naszym życiu. Jak nigdy potrzebuję rutyny.

Gość neverknowhowe
Ciężka sprawa. ale skoro z nim zrywasz, to jednak nie czujesz się bezpiecznie. nie wiem czy to ma sens, takie ścieranie się. to ma swoje dobre strony, dla tych, którzy lubią adrenalinę. ale ile można? to na dłuższą metę raczej nie ma sensu.

jak Cię zdradził i był pijany to nie jest żadne wytłumaczenie zdradzi cię i drugi i trzeci raz a ty będziesz przy nim tkwić jak głupia jesteś młoda poszukaj bardziej wartościowego partnera