Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjsfndv

Egzamin...

Polecane posty

Gość jhjsfndv

Jutro mam ostatni egzamin w tym roku kuźwa zostawiałam nauke na ostatnią chwilę bo poprostu nie miałam siły się uczyć (pracuje po 12h dziennie przez ostatni miesiąc taki zapierdziel w pracy). Teraz próbuje się uczyć ale tak boli mnie głowa,że nie potrafię się skupić. Ehhh ... bardzo się boję co będzie jutro :( Musiałam się wygadać....Może ktoś coś odpisze...

Gość Bulgarka od siedmiu bolesci
ja mam to samo i CHOLERY dostaje, plakac mi sie chce. Ale przeciez to nie koniec swiata...

Gość jhjsfndv
Niby tak ale rodzina pokłada we mnie nadzieje ehhh czuje się jak nieudacznik

Gość kaśka________
Mam dokładnie tak samo tylko,że ja nie pracuje siedze w domu na dupie dziś się nie uczę bo też się fatalnie czuję.NIE UMIEM NIC a egzamin już o 9. Boże co ja zrobiłam :(

Gość martaitak
ja też dołaczam do Was, ale już daruje dalszą naukę i tak nic nie wchodzi do głowy po tygodniu roboty.

Gość jhjsfndv
Jestem na pierwszym roku więc nie wiem jak to wygląda : jak nie zdam tego jednego egzaminu to będę mieć rok w plecy,czy jest jeszcze jakaś szansa ?

Gość KLEKSssssssssssss
i dlatego dzienni sa lepsi. nie zapierdalają 12 h na kasie w tesco, tylko siedzą na dupie, czasami cos wypija, ale generalnie są i inteligentniejsi (w koncu dostali sie na dzienne), maja wiecej wolnego czasu, maja czas na praktyki KIERUNKOWE. wiec niech nikt nie wmawia mi, ze zaoczny jest ok, bo pracuje! pracuje, kurwa, na kasie w superkmarkecie. hahahah

Gość ..biegunka
z czego ten egzamin?

Gość jhjsfndv
z zarządzania.... KLEKSssssssssssss----------> pracuje w biurze (tak dla Twojej wiadomości) na dzienne się jak najbardziej dostałam ale chcę się sama utrzymywać a nie czekać na pieniążki na rodziców ;]

Gość jhjsfndv
*od rodziców

Gość KLEKSssssssssssss
więc jesli pracujesz w biurze, to jestes jednym z tych nielicznych, ambitnych zaocznych. gratuluje.