Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola olenka lenka

zna się ktoś na interpretacji snów?

Polecane posty

Gość ola olenka lenka

tak jak wyżej, tylko tak poważnie pytam :)

Gość ola olenka lenka
tak tak niedziel, twojej interpretacji balabym si euslyszec :P:P:D:D

Gość ola olenka lenka
hej noxelka, to ja pisalam do ciebie na innym topku, ale juz o skasowali...

Gość ola olenka lenka
czy zinterpretowałabys mi moj sen? too dla mnie bardzo wane, prosze :)

Naprawdę potrafię zinterpretować sen... przynajmniej tak mi się wydaje. Interesuje mnie ta tematyka i i często staram się interpretować swoje sny, chociaż nie zawsze mi się to udaje.

Gość ola olenka lenka
tylko się nie śmiejcie :) No więc zacznijmy od tego, że jest pewien facet, który mi się podoba. nie znam go i trudno mi to opisać, ale po prostu jeszcze nigdy nie czułam czegoś takiego, że obca osoba tak mnie jakoś paraliżuje.... i mam wrażenie że ja jemu też. stale się do mnie uśmiecha, miałam nawet wrażenie że chciał zagadać, ale po prostu coś mu przeszkodziło, to ktoś wyszedł nagle, albo go zaczepił. oczywiście to tylko moje domysły, więc pewna być nie mogę... no i właśnie ten oto mężczyzna dzisiaj pierwszy raz mi się przyśnił. Sen był bardzo krótki. a mianowicie on czyścił mi meble w kuchni, hehee, a ja mu mówiłam "no co ty, zostaw to, nie myj tego", ale on twardo chciał czyścić i czyścił. Tyle pamiętam :)

Gość superrrrr
czemu meble w kuchni ?! :D

Gość vitrimtim
a co może oznaczać taki sen ? śniło mi się ,ze tygrys biegał po moim ogrodzie ja stałam w oknie potem sie przestraszyłam i uciekłam na dach i jakbym przeniosła sie w inne miejsce byłam nad morzem i tam dalej uciekałam, biegłam przez plaże strasznie ciężko mi się biegało na tym pisaku prawie całe stopy mi w nim znikały potem się przewróciłam i byłam znów na moim ogródku i była już noc.

Gość vitrimtim
piasku*

Aha. To nie wiem... :O Wydaje mi się że chcesz z nim uprawiać seks, meble symbolizują całokształt twoje przekonania, czyszczenie symbolizuje że jakaś sprawa zakończy się pomyślnie. Czyli wydaje mi się że jak mu zaproponujesz seks to on się na niego zgodzi. Tak ja widzę twój sen.

Gość ola olenka lenka
xmetaxa - heheee, akurat w kuchni mam porzadek :P:D:DP

Gość vitrimtim
może ktoś zinterpretuje mój ?

Gość ola olenka lenka
hehe, noxelia, twoj tez jest dziwny ten sen:):)

Gość ola olenka lenka
ee, niedziel, lepiej sie postaraj. myslalam, ze mi zinterpretujesz jakas smierc, ewentualnie ze przegralam zycie czy cos, a tu taka radosna interpretacja, to nie w twoim stylu:D:DP

Ale i tak nie przebijecie mojego..... a może ktoś spróbuje go zinterpretowac? :D śniło mi się dzisiaj że miałam w domu tonę mięsa, takiego opieczonego jak z gyrosu i próbowałam opchnąć je komuś na ulicy, i tak szłam, szłam aż doszłam do media marktu i zostawiłam to mięso na parkingu i wymieniłam je na 27 calowy telewizor :classic_cool: a potem śniła mi się moja nielubiana sąsiadka że miala takie dłuugie włosy i jakaś dziewczyna z która szłam chciała je nadepnąć i ją wyzywała od szmat i dzi*ek a ja na to przestań, no weź daj jej spokój..." :D tak wiem mam cos z garem 😭 Noxi dawaj swoje interpretejszyn :classic_cool:

Gość fffffffffffff
no to skoro juz tak fajnie sie tu zrobilo to moze mój jestem facetem snilo mi się ze porwała mnie traba powietrzna, rzucało mną a jak sie ocknalem szkolo mialem wbite w reke . bylo strasznie dlugie, lekarka powiedziala mi trzeba obciac obciela ale nie zaszyla wszystko bylo na wierzchu jak golonka , czulem we snie ze zginam dlon ktorej nie ma

nie pracuje w miesnym niestety :classic_cool: a telewizor mam. mały ale jest :P może to dlatego że wczoraj na kebabie byłam.... a co najlepsze prawie codziennie mam takie pokręcone i długie sny, a rano zawsze je pamiętam :/

Zresztą piję sobie piwko... co prawda już jest ciepłe i nie dobre, ale było zimne jak zaczynałem pić... palę sobie co 30 minut papierosa... słucham sobie muzyki... więc radosna interpretacja :D

Gość ola olenka lenka
niedziel ale ja nie myslę o współżyciu z nim :P

Gość ciekawa życia
a ja podobny sen miałam :P śniło mi się że facet który mi się podoba przyszedł do mnie, spojrzał na kuchnie i powiedział " ja w tym syfie siedziec nie bede!" i zaczal myć naczynia :D:D

Gość katarina_ola
a mi sie snilo ze moj chlpak przysedl do mnie z malenstwem i powiedzial spojrz mamy dziecko :) ja sie ucieszylam, ale doiero potem do mnie dotarlo ze nie pamietam porodu, ciazy i tak dalej :P

Gość Annnnnnn
Czy ja też mogłabym poprosi o interpretacje mojego snu? 5 mc temu rozstalam sie z moim chlopakiem i ciągle mi sie coś z nim związanego śni. Dziś snilo mi się, że dostałam od niego smsa o treści: "skąd to wiesz?" a ja nie mialam pojęcia o co mu chodzi więc mu odpisałąm : " o czym Ty mówisz?". Czekałam na jego odp i wyszłam sie przejsć po mieście i go spotkałam i podeszłam do niego i koniec snu.. Prosze, niech ktos mi powie, czy ten sen cos w ogole oznacza...? Czy cos z nim wiązac..? Jakieś nadzieje czy cos?

Gość ramirrez
Sny to skomplikowana sprawa na pograniczu nauki i magii tak samo jak interpretacja czasu w którym się umrze ja sprawdziłam na linkaturs.com/news0041.php i na prawdę wiele mi się rozjaśniło i teraz spokojniej żyję i mam lepsze sny. A jeśli chcesz poznać fizjologię znów zachęcam odwiedzić bibliotekę

Miałam dziś dziwny sen. Najpierw śniło mi się, że oglądam przez taką witrynę sklepową wesele siostry, później, że sama jestem na swoim weselu i wychodzę gdzieś z panem młodym a wtedy pojawia się moja kuzynka i informuje mnie, że dostała smsa o śmierci prababki. Co to może oznaczać?