Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mimi19

ZAPUSZCZAM WŁOSY PROSZĘ O RADY !!!!!!

Polecane posty

Gość mała mimi19

Aktualnie mam włosy troszkę za łopatki z przodu są krótsze sięgają mi pod pache przez to że przez długi okres prostowałam codziennie stały się nierównej długości ale, z racji że nie prostuje już prawie 4 miesiące stały się o wiele zdrowsze,mocniejsze gęstsze i lśniące niestety z codziennego mycia i suszenia nie mogę zrezygnować więc kupiłam sobie suszarke z znimnym nawiewem i susze chłodnym strumieniem oprócz tego używam nawilżającego szamponu odżywczego i nakładam co jakiś czas serum z avonu i jest coraz lepiej :D Dziewczyny jak sądzicie czy jeśli susze je chłodnym strumieniem to nie ucierpią tak jak od bardzo ciepłego nawiewu ? ;p

Gość mała mimi19
a, zapomniałam dodać że używam jeszcze pianki z termoochroną ;p

ale o jakie rady ty prosisz tylo na te jedno pytanie? no od tego zimniejszego powiewu nieco mniej beda sie niszczyc i wolniej przetluszcac.

Gość Kac_per
tak, od chłodnego nawiewu mniej się niszczą. Jeśli masz odpowiednią suszarkę (polecam babyliss) to nawet lepiej niż gdyby schły naturalnie. Dobrze też im zrobi jedwab (np. slikway, do kupienia w drogerii, mała buteleczka za ok. 7 zł), ale bez przasady tez z tymi odżywkami (mogą obciążać włosy i będą się bardziej przetłuszczały.

Gość ola21b
a ja polecam na włosy maseczki waxa. Ostatnio używam też olejek kokosowy na suche końcówki. Efekty są:)

Gość mała mimi19
Mam suszarke babyliss ;D;D Jedwab miałam ale, teraz kupiłam serum na końcówki z avonu i jest o wiele lepsze ;) Odżywki waxa nie sprawdzają się na moich włosach ale, spróbuje z tym olejkiem kokosowym ;p