Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfshfshs

Wielbicielka faceta

Polecane posty

Gość fhfshfshs

Ostatnio pewna dziewczyna zerwała ze swoim chłopakiem i... zaproponowała seks mojemu. Nawet śmiesznie to brzmi. Ona mu się nie podoba (tak mi powiedział) i odmówił jej, ale ona nadal szuka z nim kontaktu i mnie to irytuje. Ma ją w znajomych na facebooku, no cóż, niby dlaczego miałby ją wykasować? (A moe powinien po czymś takim?). Ona aktywnie się tam udziela, a w swoim zdjęciu profilowym ma od kilku dni 'przedmiot' przedstawiający nazwisko mojego faceta. Być może na żywo też go zaczepia. Może kiedyś byli parą albo mieli jakiś układ skoro tak bardzo jej zależy właśnie na nim. Kiedy ja miałam postrzelonych wielbicieli wystarczyło jedno słowo mojego faceta, żeby podwineli ogon i nigdy więcej się nie odezwali. Ale ja przecież nie będę się kłócić z wyuzdaną niunią o mojego faceta. Że też takie latawice istnieją :/

Gość fhfshfshs
Nie jestem z gimnazjum, chociaż tak to brzmi. Mamy po 25lat. Tym bardziej mnie dziwi, że dziewczyna w tym wieku może się tak zachowywać. Problem w tym, że ona naprawdę jest bardzo ładna i ogólnie lubiana, a do tego pracuje w tej samej firmie co on.

Rzeczywiście problem jest. Nie wiem jak Ty przeczekasz te wszystkie wyjazdy integracyjne, na których nawet wierny jak pies facet czy babka potrafią zgłupieć.