Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k19

Nie ide na studia poniewaz mnie na to nie stac!!!

Polecane posty

Nie stac mnie na to finansowo i juz. W tym roku skonczylem technikum, mieszkam w 1pokojowym mieszkanku z rodzicami i jestem w trakcie poszukiwania pracy, rodzice mi napewno by nie pomogli , tego jestem pewny, jeszcze chca bym ja sie dokladal do rachunkow itp. Moim celem jest szybkie znalezienie pracy(o ile mi sie uda za jakies porzadne pieniadze i wyprowadzic sie). Teraz musze sie pogodzic z tym ze bede pracowal za grosze , skoro nie mam wyzszego wyksztalcenia. Musialem sie komus wyzalic :(

Gość no i co z tego że ze stolicy
a na jakie studia chciałeś isć ?

Obojetne na jakie , byle tylko isc. Ale ktos mi uswiadomil ze studia kosztuje. I to nie jest wazne czy dzienne czy zaoczne czy wieczorowe i nie ma roznicy miedzy prywatnymi a panstwowymi. W cene wchodza jeszcze takie koszty jak kserowki czy ksiazki a mnie po prostu na to nie stac. Jeszcze jak bede pracowal to bede musial sie dokladac do rachunkow i wyzywienia w domu i na studia juz nie bedzie.

Gość zyzzzzzziam
I nie chodż na studia. Teraz tylko średnie z Polski sie będą liczyć. Bo widzą, że to jest koniec Polski. Uczelni nie ma, niczego nie ma. Po średniej musicie coś umieć - ta matura odzwierciedla przyszłe studia. Ale można wyjechać, popracowac troche i na studia za granicą iśc i tyle. I koniec. I tyle. Ale to lepiej KELNERKA - to najlepsze. Z kelnerki zawsze wyjdziesz, a reszta? Zapytajcie się w książkach co może się stać jak chcesz za dużo. i tyle :( Samo życie :( Kelnerka, strzyżenie trawników, SKLEP jeszcze na zachodzie dla studenta. Co jeszcze - bary, sprzedaż - zwłaszcza jedzenia, wszystko przy jedzeniu i studia. Reszta to trzeba uważać. To co wszystko - klajdy NIE. Klajdy odradzam. BO TAK I JUŻ. Nie. od biedy, ale nic tam. Szamty jakieś , lumpeks. i tyle. Czy to sie będzie liczyło w USA? Oczywiście - szkoły będa uznawane, ale nikt nikogo uczyć nie będzie - zwłaszcza z biedy. Najwyżej Kevorkian i tyle. A ciuchy też odradzam na studiach - dodatkowo. Jedzenie, kelnerka, kino też - bilety różne, hotel tez by mógł być. A reszta to przemyśleć by trzeba. Tak myślę :(

Gość zyzzzzzziam
Nie idz na studia - idż do pracy. CO NAJMNIEJ Rok. Nie chodz na zadne studia. Jak w pracy zobaczysz o co chodzi. Na przykład. I tyle. A tak nie warto. Może starczą Ci kursy? PO co ci zaraz studia? Na wózek widłowy na przykład. Po co Ci studia? i tyle. Zyzzzzzia z pięknym słownictwem na kafe :( Ale inaczej nigdy nie będzie cicho i tyle :(

Tylko ze w tych czasach licencjat to minimum a bez tego czlowiek nie dostanie ani dobrej pracy ani nic. Chyba wyjade za granice do pracy, tylko zastanawiam sie gdzie?

Gość zyzzzzzziam
Jeszcze chcę tu napisać odnośnie pani Ż. czy po mnie POWINNA DOSTAĆ STAŁA PRACĘ bo tak by wychodziło. I owszem, ale co - sama chce żyć? A dziecko? Gdzie to dziecko? W DUPIE powie. Własnie widzę, że w dupie. W końcu ma to dziecko czy nie. Eee tam była prostytuta se dziecko zrobiła. No jak to inaczej zrozumieć? A z dzieckiem musi się wydac bo może adoptować? Powinna sie wydać. Tam baba z dzieckiem. Przecież ma kandydata. Chyba wie, że jego narzeczona ma dziecko. No chyba że przed nim to ukrywa - to straszna i tyle :( Ale tego nie wiem i tyle :( O dziecku wiem, że jest w Polsce, ale czy jej narzeczony o tym wie - o dziecku jej to nie wiem :(

Gość no jak to!!
buahaha ja to samo buaaaaaaaaaaha :D ona jest jakas nawiedzona "i tyle :D" kompletnie nie wiadomo o co kaman w tych jej wypowiedziach nie wiem nacpana jakas czy cuś? :D

Gość zyzzzzzziam
Wiecie ten narzeczony tej Żakliny - dlaczego nie porozmawia z nią o dziecku i tyle. I ten mój brat mu powie - ciągle uciekasz do tej Anglii A Z KIM? Ona Cię chyba nie chce. No to porozmawiaj powie bo może Cię zechce i ucieknijcie razem - Romeo i Julia. I żyjcie długo i szczęśliwie i ...dziecko adoptowane też. I tyle. Może nawet wiecie - bo on taki jest ten mój brat - nie umie zajść na przykład to on jest taki, że by ją wysłał wiecie - ich razem do Anglii. Na pewno tam by zaszli w tej Anglii. Bo chyba mu mówił że w podróż poślubną chciałby pojechać do Anglii. O tej Żaklinie wiecie. On chyba myślał, że to takie pewne a nic tu. No i czemu? No przez mojego brata? Co wy. Ta Żaklina to takie zielsko i tyle. Po co tak mówiła i tyle :( Jak on teraz wygląda przed nim. I czemu ja wyleciałam? Przez takie rzeczy. Wiecie on to rozumie. Bo ZAWIŚCIŁ powie i się go bał. Ale bzdury. On nie jest zawistny. To jest Japończyk. Najwyżej na sznurze bo NIC NIE ROZUMIE i tyle. No to chcą się pobrać , nie chcą, wyjeżdżają. Wiecie - dojdźcie z nimi do porozumienia. Ja uważam tak Rosja i Chiny i się dogadać - państwami i koniec. Koniec z tą relą tam. I tyle. No ale wtedy musiałabym powiedzieć jedna rzecz, Arabowie są niewydani, oni wylatują bo nasze to tak - pół jest moralnych (NIBY DO WYDANIA) , a pół ło matko. I co to robić? Nie wiem... to muszą sobie dogadać. Ja bym zrobiła z tym krótkie spięcie i postawiła na Chiny i koniec. Bo do Rosji tylko Chiny pasują. Tam z Albanami sie poniżać nie bedą powiedzą. Bez sensu. Ale Chiny smolą byleby zawalać jak oni nie musieli i tyle. No i jeszcze zobaczymy jak sie to skończy. Moje zdanie :(

k19 jestem w podobnej sytuacji, ale nie rozpaczam z tego powodu :) iść na studia byle iść nie ma sensu. Szukam intensywnie pracy i dochodzę do wniosku, że najlepiej dzisiaj wychodzą osoby po zawodówkach, po konkretnych zawodach typu ślusarz, dekarz, stolarz. Takich ogłoszeń jest najwięcej. Ty nie masz jeszcze źle, techniczne wykształcenie to już coś. Kobieta po LO znajdzie sobie jeszcze jakąś pracę w sklepie np, ale chłopak po LO ma już ciężej. Na taśme produkcyjną go raczej nie będą chcieli, bo pracodawcy wychodzą z założenia, że jak po LO to nic nie umie tak naprawdę :) Faktycznie, można zarobić duże pieniądze po studiach.Ale jeśli kierunek jest konkretny. Jeśli odbębnisz sobie cokolwiek byleby mieć licencjat, to raczej na pewno zasilisz grono bezrobotnych magistrów. Radzę Tobie znaleźć sobie jakąś pracę, a potem pójść np do szkoły policealnej. Koszty nie są zbyt duże, a możesz pracować w tygodniu.

Gość no jak to!!
ty zuuuuu cos tam! czy mozesz zaczac pisac NORMALNIE? tak zeby czlowiek wiedzial i rozumial co piszesz a nie męczyl sie czytajac te wypociny? :D

Gość zyzzzzzziam
I wiecie teraz chyba jest tak, że ona ma to dziecko w polsce zrobione. Z NIM. Na urlopie był. Żeby jakoś wygladała z tym dzieckiem, pobiorą sie i do Anglii wyjadą. Wiecie co - to jest uwłaczające wiecie. Co on w tej Anglii widzi wiecie? Niech sobie tam jadą. Mnie sie tam nie spieszy. Gdzie dostanę pracę tam siedzę. Czemu ta Anglia. Na razie sie rozmnożył w Polsce - ON z nią. Zamiast powiedzieć, że z kimś to z nim. Jeszcze jej broni. Bo będzie żebym wróciła nie wrócę BO ZNOWU to samo. Zabiją mnie tacy są. Od błędu do błedu, ale mnie zabiją. Ciekawe za co? I tyle :( Że nie cyganię i tyle. Ten mój brat to taki ŻMIJ jest, ale on nie kłamie. Jest prawodomówny. A oni? Dziecko jest jego? Jakieś tam dziecko na komórce jego se zrobił. Po co jej broni. Od początku dostawał od niej po ryju i do dziś jej broni. To jest Francuzka , on z nią szans nie miał od początku. Jedyne co mu pozostaje wiecie temu co mnie wyrzucił to ją zabić, że sie straciła , albo sam konczy ze sobą wiecie. No albo stracić się, ale co powie? Tyle lat pracy i nie może się powołać na to gdzie pracował? Wszystko od nowa? Będzie to chciał? Nie wiem. Zależy ile ma kasy i w ogóle. Ja go nie lubię. Ja uważam, że on do psychiatry powinien chodzić - ten mój brat z nim - i zwalić ciągły brak ślubu na brak... 5 klepki i tyle. Od urodzenia. A dziecko? zapyta wtedy mój brat. Dziecko jest normalne, a z kim? Hmmm to badanie DNA czy z nim. Okazuje się, że nie jego, no to Ż. jest wolna, inna laska. Żeby sie wydał mu bo bez ojca bo to wie. I co wyda się? Na dzieci już powinien sie wydać i tyle. Taka prawda :(

Jakiekolwiek studia teraz są nic nie warte...Liczy się doświadczenie i znajomości w tych popieprzonych czasach. A ludzie po zawodówkach zarabiają więcej niż osoby po studiach

Gość no jak to!!
czerwona pomarancza!! dokladnie!! niestety plecy trzeba miec zeby dostac prace za godziwe zarobki! smutne ale prawdziwe

Gość zyzzzzzziam
On mu powinien powiedzieć, że leczy sie na nerwicę i na razie sie nie ożeni. Na jakieś schorzenia. Pózniej zrobić badania genetyczne dziecku, nie jego. inna laska i już brzuszek rośnie. A ten mój brat też powinien iść do psychiatry ale to jest inny typ człowieka i wiecie - on jest spokojny, opanowany. A to jest taki Napoleon, wariat. Okropny. W nocy pewnie wiecie od koszmaru do koszamru a w dzień? I tam wszyscy są tacy. Ten mój brat jest taki godny i Ruski są godne. A reszta nie bo NIE I JUŻ :( Ale no wiecie... niech se robią co chca. Normalni nie są i tyle :(

Gość zyzzzzzziam
Wiecie on sie taki zrobił ten co płaci z tych wiar. Reszta to Araby i w miarę normalni są, ale on jest stuknięty KOMPLETNIE - raz jest katolikiem , raz Arabem. Przez tę Żaklinę ALE NIE TYLKO. Ja uwazam, że to jest kara boska za popieranie lesbijek. Bardzo mi przykro. To wszystko nie jest normalne. Ja taka nie chcę być stuknięta to nie wrócę NAWET GDYBY. Nikt cię nie chce - ale mnie szpiegujecie głupie pizdy chore umysłowo im powiem. Jakby miała 21 to jescze - 35. Co ja z nimi mam wspólnego? OKRES mi powiedzą. No to rzeczywiście dużo :( Naprawdę :( A gówno? Bo jeszcze na przykład takie coś ze mnie wylatuje i nie tylko :( I to też mamy wspólne? Takie głupie wariatki :(

Gość zyzzzzzziam
jakbym miała 21? I patrzcie OKRES mamy wspólny, ale ten kał i mocz to nas dzieli. A przecież to to samo jest :( i tyle :( No i teraz do końca zycia licz sie z TAKIMI ZERAMI. Bez przesady. - One są jak ci moi z uczelni - właśnie widza jacy są i co sobą prezentują. - No powiem oni mają inne obowiązki niz przejmowanie się BEZDZIETNYMI zboczonymi kanaliami i tyle. Bo np. mają dzieci im powiem. NA TEJ UCZELNi. I niech sie wszyscy wiecie ode mnie odwalą bo przegrałam tylko, że nie zapytałam sie Agnieszki Śmieszki czy pani tak się nazywa? Bo by było, że stoję o imię i nazwisko. I tak tak jest, ale przez to że sie nie zapytałam nic mi nie zrobią. Bo sie podpisać nie chcę. A ona sie podpisała. To nie jest jej nazwisko. Bo tak ma książkę wydana. Ona myśli tak Agnieszka Śmieszka Królewna Śnieżka i 7krasnoludków i to jest bajka jej życia i KOCHA Disneya. To jest ona. Stąd ma pracę... magisterską mi powie i że pisze dalej bo wszystko bez sensu. Bo może - zrobi magistra i po mnie bo jadę tylko na tytule. Może się obronię do tego czasu. Nie obronię się. Ale wydam sobie jakiś artykuł choć ... po co? I tak zmieniłam przez szmaty w pracy fizycznej zawód już i sie nie dam. Co to za wtrącanie się w POlskę? Nie rozumiem. Cudze życie ich obchodzi? Niech sie zajmą swoim i sie wydadzą. A ty też mi powiedzą. Oby sie wydały przede mną bo pojdą do piekła jak mój brat młodszy z pracy przeze mnie będzie musiał odejść bo wyobraźcie sobie MOJA SZKOŁA ŚREDNIA zmawia się z lesbijami z ogrodnictwa na mnie. No wiecie co... ale nie dadzą mi rady bo samobójcy są po mojej stronie. A uczelnia z kim sie zmówi? Z bratem? No cóz... Bez komentarza. Takie zycie i tyle. Wszyscy myśleli, ze ja chyba srałam w tej szkole czy co robiłam. teraz się wysram. Bo mam czas. A tak to nie miałam czasu sie wysrać nawet i tyle. :( A pózniej miałam kłopoty i OPINIĘ. LESBY powiem bo co tu powiedzieć? prawde powiedzą. DZIWKI im powiem :( I tyle mnie to obchodzi co POLSKIE GEJSZE. Ciekawe czemu w Polsce nie ma gejsz? Przydałyby sie. Nie wiem czemu... ale by nie zaszkodziły - taki burdel, agejsze gdzie? Japoński burdel. To nawet Holandia wysiada przy Polsce :(

Gość zyzzzzzziam
Mają tam WSZySTKIE już wiecie czas do rpzyszłego roku, żeby sie wydać jęsli sie one ze mna porównują. Bezczelne gówna z dupy i koniec. Rok czasu mają bo moim zdaniem za rok koniec i WSZYSTKIE W PIEKŁO, wszystkie. Koniec. Za mojego brata i biuro . Co do jednej i tyle. Bo adoptowany. Co za kurwy :( Kurwy lepsze niż one mi powie. I tyle mi on powie. Że wolałby stado kurew niż je. i tyle. i że może same sobie pójda bo ich nie wyrzuci bo nie może bo ...takie ambitne. Bo jest że po studiach wyrzucił jedną. Tylko nie umieją sie zdecydowac czy medycznych czy ogrodniczych. ale i tak bład. i będzie je umiał wylać i tyle. Bo tylko trochę to biuro podblokowałam to się odblokuje i znowu jest przyblokowane. Ja go popieram bo to brat jest - jedyny powód. On mnie tak samo - w ogóle mnie nie uszanował. i tyle. Nikt tam. Dlatego zajmowałam sietam swoimi GÓWNAMI wiecie - tyle mnie to wszystko obchodziło bo tak i już. I niczym wiecej. Bo zaś - co ty tam chcesz pisać o tym? Że GÓWNA BADAŁAM W KIBLU swoje i niech się wreszcie CI IDIOCI ode mnie odwalą. Idioci mi powiedzą - oni mają kasę. To normalne na tym świecie już , że kretyni są przy forsie, a normalni są na minusie i tyle. i do widzenia :(

Gość zyzzzzzziam
Powiem wam wiecie jeszcze NORMALNIE, że kiedyś byłam bardzo uważna. bardziej. Ostatnio mam w oczach jak patrzyłam na twarz śpiącej koleżanki i wyszłam z pokoju, żeby ... złapać mordercę. Ale przeszłabym się do góry wiecie i jest PO NIM. Jest mój i po nim. I wiecie - on podszedł do tego pokoju ,żebym JA musiała sie z nim dogadać. Uważał, że tyle starczy. Nie starczyło. I tego nie umieją zrozumieć. Ja wiem czemu nie starczyło i on nie moze uwierzyć, że do dziś on jest niżej ode mnie. Przez to powie. Nie przez to, ale to moje życie jest i tyle :( I takie coś pamiętam - i myślałam - czy ja jestem normalna - ona sobie śpi. A może ona jest nienormalna? A on wiecie sobie siedział, słyszał 3 koleżankę jak wychodzi, wtedy poszedł, tamtą ograł BO WIE, ale mnie nie. I myśli tak - ona musiała o niego stać bo CHCIELI ją zgwałcić wiecie i ona NIBY musi stac o nich. PRZEZE MNIE nie musi, że wyszłam wiecie z tego pokoju i go widziałam pod tymi drzwiami. A chciał wejść? A jakby te drzwi były otwarte? A jakbym wyszła z tego pokoju? A jakbym otworzyła? Jak on mnie wyczuł że ja się go bałam, nie? Ale niekoniecznie. Ja powiem, że to przez ten trotyl. A teraz się śmieją ze mnie,że nie mam racji - mam, mam - byście widzieli jak ona śpi ta Żaklina - jedynie, że smoczka w buzi nie ma. Dzięki dziecku powie. To jest osoba totalnie zepsuta. A on? On nie śpi po nocach i tyle :( Ale co on robi wiecie. Ja wiem - i razem do piekła a mój brat nie bo stoi o mnie bo widać i ja to wiem. Bo bez sensu. Najwyżej się zabiją i tyle. On wie, że ja mam wiele trupów na sumieniu. Ale wiecie - gdzie ja chciałam jechać? TAM??? przestańcie. No i zawsze sie pomodlę za starszego braciszka żeby nie zgłupiał i tyle. - Ze starym mi powie. Ze mną tez mu powiem wiecie. I tyle. I teraz wystarczy mu obserwować i koniec. Z Żakliną nikt tam nie ma szans i koniec. Śpi jak dzidzia i tyle. Dzięki listonoszowi bo w sumie spał spity i tyle :( Ale wszystko do czasu i tyle :(

Gość zyzzzzzziam
Wiecie bo widzi, że ja miałam racje. Oni znowu na niego. On nie moze w to uwierzyć. Kain zabił Abla i koniec. Do księdza też nie ma po co łazić. Musi stać o mnie nic mu nie będzie i tyle. Wiecie no - najwyżej ICH ZAMKNĄ, ale jak to udowodnić. Ja na nich - jedyna osoba wiecie. Jak na moim procesie. Za mało. Jeszcze ktoś? Nikogo takiego. No i tak dochodzi do morderstwa. Czyżby Niemcy mieli świadka do sądu w sprawie morderstwa? Próby? Wiecie - on to będzie widział dalej i NIC NIE BĘDZIE MÓGŁ ZROBIĆ. Teraz zostaje mu listonosz Żakliny - i sobie pójdzie dalej i wszystko będzie wiedział i gdyby nie ja to by osiwiał wiecie. I oszalał mi powie i wszystko mu sie będzie zgadzać i powie ALE CI LUDZIE są, ale razem do piekła idzie ten co mnie wyrzucił i ta Żaklina - 2 krotna morderczyni. Dobrze że ja docenił , psychopatka i tez. Ten od gleby zostaje mu na pewno. Rosjanie też - no taka grupa. Po prostu wina jest w Polsce , Żaklina miała siedziec za listonosza i tyle. Ratuje ich taka Małgosia wiecie z zarżniętymi dziećmi bo ...po całej poczcie. Koniec państwa polskiego. A ona wiecie - jechała sobie na innej narodowości. No to choć tyle. Bardzo wysoki rodowód ma ta Małgosia, bardzo szlachetna osoba. Kim ona była? ŻONĄ IWONKI i tyle. Obecnie męzem powie Iwonka bo uwaza że jeszcze sie wyda ona. Ma rok - jej powiem bo to samo co tamte BO ZNOWU TO SAMO :( Teraz znowu cicho, robią co chcą wiecie :( No TRAGEDIA i tyle. Uratowałam życie bratu wiecie. I mu to kiedyś wykażę KROK PO KROKU jak Sherlock Holmes sie zachowałam. I ZNOWU JEST TAM TO SAMO. I wszystko będzie na Polskę - czemu nie zamknięliście Żakliny? I tyle. Ten morderca albanski mógłby być, ale ona nie , razem sie zniszczą i tyle. a bratu rady nie dadzą, no ale... taki jest smutny on. Tak to jest mi powie w życiu. No tak to jest i tyle :(

Gość zyzzzzzziam
Wiecie mnie sie to przydarzyło bo kiedyś morderczyni ojca? matki pasuje choć nie wiem życie uratowałam i no ... dziękuję? Ale to było po tym jak napisałam, że chcę umrzeć to takie ograne nieograne. Ale wiem Jak Niemcy przegrywają z USA? TAM JEST DOWÓD ZBRODNi -planowania zbrodni - TO jEST, ale nie ma wiecie ŚWIADKÓW. Nie ma świadków. Jest zmowa tylko i tyle. 2 osob. Dokładnie 2 osob. Czy mu coś zrobią? Nie sądzę wiecie. Ale musze uważać. W razie co sie tam wrócę. Oni są pewni, że to się nigdy nie wyda. tego juz nie czytają. ten co mnie wyrzucił powinien zacząć pić na sen, razem trzymają sztamę, razem do piekła na zawsze. Nieźli są. Mnie nie będa chcieli zabić tylko jego i ja wiecie ich opętuje, że adopt nie będzie nimi rządzić. I to oni sa od diabła już. Jakie straszne, nie? Ale to już diabła jest. Jak wiele innych osób i tyle :( Teraz to bedzie widac. I NIE ZABIJĄ mnie WYŁACZNIE temu, że nie chcę iśc wyżej. DLATEGO NIE IDĘ WYŻEJ bo by mnie zabili. Tak nisko? Nic jej się nie chce chyba. Ona jest jebnięta, jak ona się chce wydać? Wiecie to trzeba udowodnić i ja mam dowód i koniec. Kilka dowodów i tyle. Wiem ,że ksiądz jest po mojej stronie - co robić? Miał lesbij nie popierać. Bał sie ludzi wiecie. Teraz to widze. Pasowało je poprzeć. Miał go olać i tyle. I by już nie żył, a on na niego i żyje i tyle mu zrobi powie. No tak ale czy tak to chrześcijaństwo ma wyglądać? A jak powie? A rozgrzeszenie mu powiem? Ja zawsze to samo. Ja jestem jak LODOWIEC ide logicznie , kto odpada ten odpada i tyle. Co wiecej? LODOŁAMACZ sie dowiem, ale... i tyle :(

Gość zyzzzzzziam
Patrzcie - jak macie DURNĄ uczelnię to zaraz uciekajcie. przez bandę kurew od których miałam sie wynieść po latach nie mogę dostać PO STUDIACH w Niemczech przez UCIEKINIERKĘ Z PODSTAWÓWKI i jakiegoś pierdolniętego Albana. No jedynie że jesteś po studiach mi powiedzą. No przesadzili moim zdaniem. Pan Bóg mnie nie dał i do piekła za mnie i tyle :( Bo mnie nie docenili tam WSZYSCY. A brat nie wiem - jest po stronie załogi? No to LATAJĄCY HOLENDER, wszyscy do piekła wiecie a ten młodszy też - dopóki stoi o siostry, jak ja je wyciągałam wiecie. OD BIEDRONKI. I tyle :( Ach - ale chyba sobie dadzą radę. Bo siostry strasznie stoją o młodszego. - Gdyby miał zdjęcia mi powie. No cóz... gdybym miała adres. Choć nie powinno się stać o zdjęcia i tyle. Bo nie i juz. Bo to najróżniej bywa. Jak nie stoi o siostry to po nim. Na mnie niech nie liczy. Chyba że za rok sie nie skończy, ale Pan Bóg mnie CHYBA nie zostawi z 2 takimi braćmi. Oby nie. Za tego mordercę powinnam kogoś dostać. Lekarza mi mówią i sie smieją. Oby oby - nie nalezy mi się? Nalezy cdn. soon.

Gość zyzzzzzziam
No wiecie URATOWAŁAM ŻYCIE Niemcowi i nic. No to kurwa mać - czego ci Niemcy chca jeszcze? Ani praca fiuzyczna mi sie tam nie należy wiecie. NIC. Jacy oni są :( A córka Niemca, z gwałtu. To niech choć pomogą mi w tym Londynie - po co kretyn po banku łaził wiecie? I tyle. No wiecie - ileż można przejmowac się innymi. Ja też chcę normalnie żyć. A ten młodszy? Chyba widzi co i jak - jak nie pójdzie to go zniszczą. Powinien odejść i zawsze ustępować Polakom. Oni a on. A Arna mi powiedzą? Co z nią? Nie wiem. Nie rozumiem jej. I tyle. Brata tez, ale jej już całkiem i tyle :(

Gość zyzzzzzziam
Wiecie bo pewnie by dziecko chciała ona - kto wie - brat by się nadał. No to niech se z nią zrobi bo jak z k... to po nim . Ma siostry. Lesby lecą na dzieci i chyba tylko tak utrzyma pracę nadal jak nie zrobi lesbie dziecka BO TAK PASUJE i nikt nie rozumie czemu. Ze szkoły. Bo przepadł przez 2 lesby. Zrobię wszystko wiecie, żeby nie miał dziecka z lesbą z drugiej pracy. Tak jej nienawidziłam. Bóg mi pomoże. Bo on sie będzie bał, wiecie, że go osaczą, że ma jej dziecko zrobić i koniec. Do tego nie dojdzie dzięki mnie bo co - sznur mu zostaje . Takie ma środowisko i tyle. Bo źle myśli wiecie. No cóz... może na niego wpłynę jakos. Na studia miał iść bo widzi. On a ta Arna wiecie. też go nie dam, ale ile to może jeszcze trwać? Rok ma jeszcze spokoju, a pózniej swoi go zniszczą lesbami bo nie stoi o siostrę - o mnie. Bo widzą. O kogo on stoi. O siostrzyczki nasze dwie. Dwie blondynki. Nie chciały mieć dzieci. Na razie go ratują. Ja też. Bo mu gołą Arnę wrzucą do wyra, żeby jej dziecko zrobił z tą swoją maturą. Bo chodzi tylko o wykształcenie - tacy są. I DLATEGO GO NIE CHCE wiecie ona. Bo ma być goła. Bo tak pasuje. I tyle. O z nim by jej dali se dziecko zrobić. Z innym nie. Ale on by mógł być. A ta ślini się że córeczka i mi dowali. Bo widzi, że stałam o dzieci i nic z tego i tyle. Czy to jest normalne? :( Męza nie będzie miała, ale dziecko będzie miała I WTEDY mogę wrócić jak podrośnie - tak sobie kombinuję. jakby ja tu nazwać? Wiecie jak pasuje? ZYZIA. I kto wie może tak zrobi bo to by coś znaczyło i tak dalej. Ale... no jeszcze sie zastanowi. To są jej myśli teraz wiecie. No mam nadzieję, że do piekła trafi. Ciekawe czy ten palant by mi uwierzył jakbym mu powiedziała co mu przygotowali CUDNI HOLENDRZY. No uwierzyłby mi, ale co z tego :(

Gość owieczka daj juz spokoj
bos nudnaaaaaa jak flaki z olejem:O

Gość zyzzzzzziam
Sorry utrzyma pracę jak zrobi lesbie dziecko. Bo tak pasuje. Na razie jest nieosiągalny wiecie I NIE ROZUMIEJĄ czemu. O co on stoi? W ogóle tego nie rozumieją. O siostry nasze, ale tego nie rozumie i tyle. No ale jeszcze trochę i po nim i znowu może odejść - ale jak zrobi to dziecko lesbie to po nim i tyle. Nie może sie dać. To go zwolnią powie. Hmmm... może coś się stanie. Spróbuje pomieszać w kotle. Już jest chociaż. Bo wiecie - te lesby dziecko chciały z nim mieć i o to na mnie. I mnie wylały. Przecież ta jedna siedziała jak szerszeń. Znała go , ona na niego polowała. Na dziecko z nim wiecie. Ale historia :( Jakie ja tam szanse mialam. Jej by mógł zrobić to dziecko, ale tej z tych czekolad nie bo po nim bo sie na matkę lesbiła, a zreszta ona by o niego stała, pociorała by nim. Tamta druga nie, a ona tak. Tak gdzie mnie wyrzucili to by mógł, to tylko dziecko chciała, a ta druga to nie wiecie bo by o niego stała i MUSIAŁBY sie z nią hajtnąć bo sam z matką. Ale go ten Pan Bóg ratuje. Czy on w ogóle rozumie co sie dzieje? No ale wiecie ... on miał mieć studia, po studiach żonaty. Dlaczego nie? I cała Holandia do gazu :( Przykro mi :(

Gość pfffff ech
nie czytalam calego watku, ale pierwsze kilka odpowiedzi. co to za idiotyzm zeby komus odradzac studia. ludzie po studiach statystycznie zarabiaja wiecej o KILKADZIESIAT procent od tych ze srednim wykształceniem. niewazne czy pracuja w zawodzie czy nie. oczywiscie ze zawsze saa przypadki w ktorych po studiach kelnerzysz przez nastepne 20 lat. i ok. bywa. studia to nie gwarant dobrej pracy. ale statystyka mowi, ze zwieksza szanse na taką. więc odradzanie studiow to jak mowienie chlopakowi zeby strzelil sobie w kolano. ludzie co wy macie w glowach? zawsze trzeba cos umiec, ale powaznie, lepiej byc po studiach niz nie byc. budowlancem zostaniesz i ze studiami i bez. ale sa rzeczy i miejsca w ktorych bez studiow bedziesz mial mniejsze szanse. kazde korpo ma widełki zarobkow uzaleznione od wyksztalcenia. wezcie puknijcie sie w glowe zanim komus odradzicie studia. zreszta, nauka jeszcze nikomu nie zaszkodzila. lepiej nauczyc sie 1 rzeczy niz zadnej, a studia nawet najgorsze cos tam jednak w sobie maja.