Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aburabi

Chyba szukam

Polecane posty

Wiem, temat pewnie jakich sporo... potrzebuje kobiety, ale nie takiej do łóżka, tzn. fajnie gdyby lubiła seks bo ja też lubie.. potrzebuje kobiety z charakterem, która bedzie troche mnie temperowała, która mną od czasu do czasu pomiecie, która mnie przytuli, która jak trzeba to mnie zruga, takiej normalniej szukam kobiety, mam prace, która mi pozwala mieć wszystko co można kupic, ale strasznie cierpie na samotność i mam ogromny deficyt bycia/czucia sie komus potrzebnym, straszne uczucie. Praca strasznie mnie pochałania, bo nie mam nic innego. Młody (35lat), inteligentny (tak mnie sie zdaje), przystojny (czasamu mi głupio jak patrzą na mnie młode skisy) pozna symaptyczna kobiete w wieku obojetnie jakim, zywą, energiczną, naładowaną pozytywną energią, optymistyczną, która mnie uwiedzie i pociągnie za sobą... GG 6936117

Gość sunflower;)
hmmm... takiej dominującej....hmmmmmm;)

Gość to i ja cos napisze
takie ogloszenia to dawaj w kosciele, albo na erotycznym 🖐️

Gość jesli jestes Arabem
masz kase i dluga palke, to poleci na ciebie cala masa glupich kobiet.

Gość non blondi
a z jakiego jestes miasta bo na drugi koniec polski to raczej zapiertallać nie mam zamiaru

tak dominujacej raczej, arabem nie jestem, pałkę mam jak przeciatny europejczyk, kasa też jak europejczyk, ale nie mam sie do kogo przytulać, a do kościoła nie chodze bo tam zło jest i piekło po śmierci, a to nie fajne bedzie pewnie. Jestem z centrum naszego pieknego kraju, zjeżdziłem go na włoskim motocyklu, w każdej chwili moge się przenieść gdziekolwiek, bo pracuje zdalnie. Jestem ciacho, które sie marnuje

Gość chahahaha
Ciacho które się marnuje... jak wszyscy w necie ;) Powodzenia.

Gość sunflower;)
foty...... kogo? czego?.......;P

Gość vinca
ja też szukam - wielbiciela mam trudny kontakt z mężem i potrzebuje pocieszenia

Gość vinca
ostatnio nazwał mnie kretynką że niby nie umiem opanowac nawet znaków interpunkcyjnych

Gość vinca
do tego lubie kał :(

Gość i jestes z malej miejscowosci
:p

Gość Vinca
nie, z Poznania

Gość po japońsku
Jestem wprost wymarzoną partnerką, spełniam wszystkie Twoje oczekiwania. Jestem żywa i w obojętnym wiek.Jeśli chodzi o Ciebie pieniądze nie przeszkadzają mi tak bardzo, mam tylko nadzieję, że nie jesteś zbyt ładny. O ślubie nie ma mowy, wolę nieusankcjonowane związki. Zostawiam adres, by omówić szczegóły transakcji. obiektywnaja(małpa)wp.pl

Gość nierealnieRealna
Ja niby spełniam te oczekiwania, niestety jestem starsza bo po 40 tce. Miałam kogoś, chciałam mu to wszystko dać, z tym ze nie było mu to potrzebne. Nie wymagałam dla siebie dużo, tylko odrobinę czułości od czasu do czasu i w miare stałego zainteresowania. Mogło być zwyczajne "jak leci" na gg. lu przez sms... Ale widać zbyt dużo wymagałam. Trafiłam na prawdziwą szmatę, która zdradzała mnie z takim babskami, że spadła momentalnie moja samoocena. Wiem, ze to typowe i nudne, ze nie ja pierwsza i nie ostatnia. Nie mam już nadziei że spotkam kogoś uczciwego, komu zależy na moich ciepłych uczuciach.

Gość o/////////o
bzrdzo to ciekawe