Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa123456789101112131415

Mam raka skory i 17 lat

Polecane posty

Mam raka skory i dopiero 17 lat. Chce wam napisac zebyscie sie chronili przed sloncem i nie chodzili na solarium. Ja opalalam sie tylko latem podczas wakacji, i co? Czy tak malo starczylo abym teraz cierpiala? Boje sie a najgorsze jest to ze nikt nie chce dopuszczac mysli ze moga byc przerzuty... Czasami placze w nocy sama w poduszke bo nie mam komu sie wyplakac. Dla rodzicow to za ciezkie, nikt nie dopuszcza mysli ze moglabym umrzec. Dodam jeszcze ze mam juz nawrot raka skory po chirurgicznym wycieciu. Boje sie, chcialabym zebyscie napisali mi cos dla otuchy.

Gość delta wenus
CZY TY WIESZ JAK SIE RAK SKORY OBJAWIA? WIEC NIE PIERNICZ

Ze co? To chyba najglupsza mysl jaka uslyszalam odkad mam raka skory :|

Gość PanTwoichSnowiMarzenSkrytych
delta wenus ale ty glupia jestes boze stuknij sie

Gość delta wenus
rak to ty chyba w mozgu masz

płacz ile chcesz masz prawo ale musisz przestać się zadręczać niezależnie ile łez wylejesz one niczego nie zmienią. musisz nauczyć się żyć ze swoją chorobą tak jak robią to niektórzy albo poddać się jej jak inni. wybór jest twój. żyj, korzystaj z życia żebyś nie myślała co cię omija tylko ile wspaniałych rzeczy cię spotkało

Gość xcc
ale skad to sie wzielo tak wlasciwie mialas jakies pieprzyki, ktore zwiekszaja zachorowanie ?

Gość delta wenus
CHCE KOGOS NA LITOSC WZIASC-LUB SIE NUDZI,dlatego spytalam o jeden symptom tej choroby

Nikogo nie biore na listosc i wcale mi sie nie nudzi, jak mozesz w ogole tak do kogos pisac. Nie jestem az tak glupia zeby sobie cos wymyslac. * Pojawilo sie to w rodzaju strupa ktory nigdy nie zginal.* Ten ostatni niedziel - nie powinnienes tak pisac

Gość erertre
czerniak czy inny?

Gość delta wenus
ja tez mam a to nie rak, piszesz farmazony

Gość ***:)
delta wenus daj autorce spokój bo nie wiesz co piszesz, moja mama 4 lata temu także miała coś w rodzaju rany która nie chciała się zagoić. Była z tym u lekarza który powiedział że to nic takiego, po pewnym czasie znów poszła do lekarza (to nie jest normalne by rana się nie goiła) i tamten dał jej skierowanie do onkologa. Okazało się że to nowotwór skóry, a więc autorka nic nie zmyśla, zastanów się zanim coś palniesz!!! A do autorki, głowa do góry!!! U mojej mamy też było dużo strachu akle teraz już wszystko na 100 jest dobrze i u Ciebie też miejmy nadzieje ze będzie

Gość gg f
Zrób sobie olej z konopi (marihuany) smaruj a bedziesz wyleczona. To nie jest żart

Gość Londynania
Autorko , napisz cos wiecej , jak to sie zaczeło, jak wygladałao? Jak sie czujesz fizycznie? Czy bierzesz jakas chemie?

Gość wheidfhw
delta venus.... odstaw to świństwo i przerzuć się na normalne papierosy, wtedy tu wróć:O WZIĄĆ KURVA NIE WZIĄŚĆ

kur.wa nie wiecie jak cierpie a takie pierdolone gupoty pszecie ja mam znamiona barwnikowe ktore rozsadzaja mi skroe od wenwatrz

Gość gość
Jestem Wolontariuszem działającym w Polskiej Fundacji Onkologii - pomagamy osobom chorym na raka i rodzinom takich osób - więcej informacji jak zostać Podopiecznym Fundacji na stronie Fundacji. Szukamy też Wolontariuszy - osoby, które chcą pomagać. www.pfo.pink