Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość groszek..mimi

o kurde, ale debil, zobaczcie

Polecane posty

Gość groszek..mimi

http://www.yafud.pl/7405/ przeczytajcie kilka ostatnich komentów jeden się kłóci że "zostało" to czas przyszły, naprawdę zalewa nas banda debilizmu, smutne

Gość tarraa
Nie czytałam, ale faktem jest, że debili jest pełno, a najbardziej przerażające, że mają dużo dzieci. Inteligentni ludzie przeważnie nie mają dzieci wcale, albo jedno... A debile rozmnażają się na potęgę. Za parędziesiąt lat świat będzie pełen ludzi z IQ = 70.

Gość groszek..mimi
najśmieszniejsze że taki debil się WYKŁÓCA że posyła kogoś do szkoły albo śmieszy mnie jak ktoś komuś wypomina błąd i sam robi błąd, np. "sięgnij po słownik, głupia blądynko!"

Właśnie to mnie irytuje, jak się takiej osobie zwróci uwagę (nawet spokojnie i grzecznie) to najpierw chce się wykłócać, a potem odwraca kota ogonem, że niby ktoś się czepia itp Mi dziś próbowano wmówić, że starożytność skończyła się wraz z narodzeniem Chrystusa, a potem wychodzę na osobę złośliwą :/

Gość kolejka_liniowa
przeczytałam, idiota z niego, pewnie potocznie rozumuje że zostało 10 km i nawet się nie zastanawia że to dotyczy czasu przeszłego, rzeczywiście śmieszne gdy ktoś taki robi idiotę z kogoś mądrzejszego, ciekawe co miał z języka polskiego? ja ostatnio miałam taki przypadek: sprzedaję na allegro i mam napisane że wysyłam tylko w poniedziałki i pieniądze muszą wpłynąć najpóźniej w piątek, bo w poniedziałek już rano wysyłam. Pieniądze od jednej laski wpłynęły mi w środę, tym samym napisałam jej, że paczkę wyślę w kolejny poniedziałek. Ona odpisała "a dlaczego nie wysłała pani w ten poniedziałek co był? wpłaciłam na poczcie i mam na stemplu datę z piątku". Nic nie dało jej tłumaczenie, że nie posiadam zdolności jasnowidzenia. Dodam że wcześniej w ogóle do mnie nie pisała.

rzeczywiście debil :) nie wiem po co ta druga osoba wchodzi z nim w dyskusję, przecież i tak mu tego nie wytłumaczy

Mi jeden koleś co dzień tego typu sytuacji dostarcza, a ja jak mnie ktoś wkurwia to się upierdliwa robię. Pewni ludzie jednak mają bardziej ograniczoną zdolność pojmowania.