Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Its a heartache

Bikini dla małych piersi

Polecane posty

Gość Its a heartache

Jakie bikini dobrze sie sparwdzi dla osoby z małymi piersiami? Jestem szczupła, mam 173cm wzrostu i mikroskopijne piersi ;/ jaki fason stanika powinnam miec, zeby na plazy nie wygladac jak decha?

Gość Its a heartache
Najpierw trzeba miec z kim :P

Gość kkahdkdhkehk
push up lub z marszeniami/falbankami

Gość wielorybka na plaży
Jak to mówi przyłowie na pryszcze to maść, na balony to szpilka :D Sama mam kłopot co lepsze ? 80 D czy zero w cycolach :/

Gość wielorybka na plaży
Po chwili zwątpienia Chyba wybiorę jednak swoje :D

Gość jbxczbcxjbczx
Małe cycki są zajebiste :) Aby powiększyć optycznie to: wszelkie wzory, falbanki (dzisiaj widziałam taki falbankowy w Reserved chyba), w Accessorize natomiast widziałam pasiasty z marszczeniami, ładnie wyglądał. Poza tym marszczenia - po prostu coś musi się dziać na tych cyckach :D No i jak już zostało powiedziane puszapy. Tak z ciekawości, jaki masz rozmiar? Masz dobrze dobrany stanik?

Gość heeeehhhhe
wielorybka na plaży, 80d to nie są duże cycki :P

Gość heeeehhhhe
tia... duże cycki ubrane w stanik na małe i dyndające smutnie :P

Dyndu dyndu:D Pytałam się tu kiedyś męskiego znawcy co jeśli mam 60D/65C to stwierdził, że muszą być wielkie bo mały obwód i niby spora miseczka :D Pewnie wyobraził sobie 2 melony:P

Gość heeeehhhhe
ROTFL to ciekawe co by powiedział na moje 28FF/60I :D

Gość Its a heartache
Pod biustem mam 72, a w "biuscie" 80. Nosze stanik 70B, tak mi kiedys na jakiejs stronc wyliczylo. co do kostiumow w slepach typu H&M, Reserved, to sa raczej staniki miękkie, i anwet jak z boku może cos tam odstaje to z przodu totalna decha i zadnych krągłosci. dlatego chyba najleoeij jak uda mi sie znalezc jakis totalnie bezczelny push-up. Zalamac sie mozna

Gość heeeehhhhe
no to chyba nie na tej stronce ci wyliczyło ;) bo normalnie wychodzi 65b/70AA: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html nie wiem czy próbowałas E. Michalak, tam nawet na najmniejszym biuście miękki stanik daje fajny efekt: http://balkonetka.pl/katalog/bra/effuniak-70aa-half-cup http://balkonetka.pl/katalog/bra/efffuniak-motyl-70aa o h&mach i podobnch zapomnij, o tryjumfie też, tam nic dobrego nie znajdziesz. Pooglądaj tę podlinkowną stronę i zajrzyj na Lobby Małobiuściastych (forum) , tam się dowiesz co i gdzie kupować żeby było dobrze bez bezczelnych push upów

Gość Its a heartache
jbxczbcxjbczx: moze i male cycki sa zajebiste, ale ja nago wygladam jak prawdziwe marzenie pedofila ;/ przez piersi nie potrafie sie zwiazac z zadnym facetem, bo jak zaczyna sie rozkrecac to ja panikuje, bo boje sie reakcji na moja plaska klatke. Na co dzien nosze push upy, wiec cycki mam ze 3 razy wieksze niz bez stanika. Porazka jedym slowem.

Gość Its a heartache
heeeehhhhe: no i teraz ktoremu wierzyc? :P bo ja liczylam na tej stronce: http://www.ewa-michalak.pl/Kalkulator-chelp-pol-10.html i tam wychodzi mi 70B. w 3 opcji w tym kalkulatorze mam 88 i wychodzi idealnie 70B wlasnie. z reszta ciekawe czy znalazlabym stanik z obwodem 65, bo z 70 mam czesto problem

Gość heeeehhhhe
a... u Ewy to faktycznie, ale tylko tam bo te biustonosze są rzeczywiście ciasne (ja na 67 pod noszę 65, a wszystkie inne 65 mi latają). zamów sobie u niej 70a i 70b do porównania, co nie będzie leżeć odeślij :) a 65 znajdziesz spokojnie, jak ja znajduję 60 ;) tylko nie w pierwszym lepszym sklepie, o: http://balkonetka.pl/katalog/size/30b/

Gość heeeehhhhe
czekaj, 88 w pochyle? to ty możesz mieć sporo cycka pod pachę wepchniętego, wtedy i w reszcie nie trzeba na tabelę patrzeć tylko po michę albo i dwie więcej sięgać (65C, 65D) i zgarniać to co wyemigrowało :D po jakimś czasie takiego zgarniania możesz się mocno zdziwić kolejnym pomiarem i wyglądem cycka ;)

Gość Its a heartache
Nie ma nic pod pacha :P zawsze jak sie kobieta pochyli do przodu to ma wieksze cycki niz normalnie :) ale tak czy siak wypróbuje sposob :) moze jednak cos tam wyemigrwalo, chociaz nie sadze :) w mojej rodzinie kobiety nie maja pokaznych biustow :P tzn. mama ma, ale poszłam w rodzinke taty :P

Gość Its a heartache
Chyba bym sie powiesiła ze szczescia jakby mi pare cm skoczylo :D a nie wiecie gdzie w Lodzi sa jakies taki sklepy gdzie dokladnie dobieraja kobietom staniki?

Gość Its a heartache
up

Gość malagenia
Jest sporo modeli, które optycznie powiększają biust. Ostatnio trafiłam na najnowszą kolekcję firmy Christies i powiem ci, że jest tam sporo różnych bikini, które na pewno by Ci pasowały, także warto przejrzeć ich ofertę.

Gość krola11980
Przy małych piersiach sprawdza się bikini ze stanikiem typu push up, dzięki temu Twoje piersi staną się pełniejsze. Widziałam takie na desirebutik.pl