Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Toshiba Satellite

I zaraz do pracy...

Polecane posty

Ja całą dobę muszę opiekować sie dzieckiem, nawet spać nie ma kiedy, więc nie myśl że chodzenie do pracy jest takie najgorsze. Przynajmniej każdy Cię szanuje i nikt nie wypomina Ci że jestes szkodliwym społecznie nierobem

Słuchaj ja przez 10 miesiecy opiekowałam się dzieckiem i teraz niedawno wrocilam do pracy wiec nie mow mi ze takie straszne jest opiekowanie sie dzieckiem bo wole sie opiekowac niz chodzic do pracy .. ale zarabiać trzeba:)

Gość Toschiba SateIIite
pracuje w agencji towarzyskiej :(

Nie przeczytałaś uważnie tego co napisałam. Sto razy wolałabym chodzić do pracy, pracowałam juz i mam porównanie co lepsze.

zaje..fajna... - no spoko jak dla mnie to ja wole opiekowac sie moim dzieckiem niz chodzic do pracy ii je zostawiać. ale jak kto woli. emanujaca_lajtem - ja za godzine wychodze i tak mi sie nie chce i mam do 16tej wiec dobre i to:D Nie za dobrze ci z tym wolnym ?:D do 13tego?:D

Od tej strony patrząc to ja też wolę być z dzieckiem. Nie rozumiesz o czym ja mówie :) pewnie masz szczeście i nie ma w twoim otoczeniu osób, które swoim jadem skutecznie zatruwają uroki opiekowania sie dzieckiem.

ozumiem o co ci chodzi chodzi ci o to ze kazdy cie neguje ze nie pracujesz jestes nierobem ze nie zarabiasz. W moim otoczeniu nie slyszalam tego od osob, chociaz raz moj partner mi to wypomniał no ale dostało mu się i od tamtej pory nigdy tego nie wspomniał. A co ty tak wczesnie wstajesz? Dziecko ci nie chce spać i w jakim jest wieku ile ma miesiecy? lat?

dzisiaj nie pracuję :) idę na uczelnię :) ale powiem Wam,że wolałabym iść do pracy.

Dziecko jest jeszcze małe ma 4 miesiące :) a ja wstałam o 5 i juz nie zasnę na pewno. O właśnie chodziło mi dokładnie o to co mówisz.

a to malenstwo masz:) Moja ma juz 10 miesiecy. I nie przejmuj sie ludzmi co gadaja ze jestes nierobem.. co masz isc do pracy i malenstwo male zostawic?chorzy