Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llaik czy co

muszę kupić telewizor, ale jaki?

Polecane posty

Gość dobra ragda z rana
sony jest przereklamowany:O wez samsunga albo toshibe

Gość Kup najlepiej telewizor
o nazwie Rubin - może trochę stary ale sprawdzony i niezawodny! Zresztą nie wszystko co nowsze musi być najlepsze :P

Szukaj telewizora z podswietlaniem LED, duzo mniej pradu zuzywaja i dluzej chodza.

Gość llaik czy co
a ten samsung i toshiba to chyba koreańskie? mam temu ufać?

Gość fghfghgfhgf
ja mam samsunga http://allegro.pl/samsung-le40c630-full-hd-100hz-mpeg4-od-ss-raty-i1634252735.html i tego ci moge z czystym sercem polecic ma antyodblaskową powłoke kolory super zywotnosc super smiga po 5godzin dziennie i tak od 2 lat czern jest naprawde czxarna i cena teraz bbardzo atrakcyjna polecam masz tu jeszcze linka do opini a jest jeszcze wersja 650 ale nie polecam chyba ze lubisz lusterka na scianie ;P http://cokupic.pl/produkt/Samsung-LE40C630

Samsunga nie polecam - szajs. Sony - zgadzam się przereklamowany. Polecam Panasonic - miałam 16 lat i działał bez zarzutu. Albo Philips-a.

Gość llaik czy co
tak, chyba wezmę z LED, podobno dodatkowo podgrzewa pokój, ciekawe czym, skoro tak mało prądu potrzebują :)

Gość llaik czy co
a co myślicie o Sharpie?

Gość dobra ragda z rana
szarpnij sie na szarpa:D

Gość khagern
a czemu taki maly??

Gość fghfghgfhgf
samsung badziewie mam tv 2 lata i monitor 3 lata i działa miałem wczesniej sony ,nec,philipsa i jakies bad piksele i inne cuda toshiba robi na częściach ( matrycach samsunga jak sony :P wiec co wy mi tu pierd.. tylko buda inna i inne czesci gdzieniegdzie poczytajcie a potem gadajcie ze samsung beee) sharp dobry w sumie to producent praktycznie od a do z ale drozsza zabawa i wcale nie taki dobry ,,powiem wam tak jak chceci kupic cos naprawde dobrego to zobaczci ile ludzi kupiło dany produkt i ile go oceniło pozytywnie to jest miarodajne a nie jak ktos kupi jednego panasonik i mói ze mu 16 lat działał a inny kupi i padł wiecej ludzi bardziej wiarygodny produk takie jest moje zdanie a tak przy okazji i tak wszystko robią chinczycy teraz ;p

Gość llaik czy co
chyba przestaję niektórych z Was rozumieć :) i oczywiście wciąż nie mam zielonego pojęcia, co kupić ...

Gość khagern
modele mozna porownywac pod wzgledem technicznym ale co do jakosci wykonania to wiecej tu trzeba miec szczescia aby kupic trwaly tv, z tego co wiem ceny tv w duzej miezrze zalezne sa od uzytej matrycy, sa oznaczenia matryc i ich jakosci ale dokladnie nie wiem jakie oznaczenia co oznaczja trzeba by o tym na forach poczytac

Gość fghfghgfhgf
a co tu jest do rozumienia ,kupujesz to co jest sprawdzone duzo ludzi kupiło = duzo zadowolonych czytaj działa i sie nie pierdoli... wiec oki sharpnij sie na sharpa :P dobre tv ale cena juz nie leda chcesz kupic led daje swiatło nie wytwarxając przy tym strac czytaj ciepła jak katody w swietlówkach w lcd choc ja mam lcd to mi pobiera do 190 W a taki ledzik przy 40 calach pobiera 140 W niby duzo niby nie ale powiedzci mi ile ten tv oglądacie 24h chyba nie kupuj co ci wpandie w oko ipoczytaj na portaliu ww.cokupic.pl

ja bym wziął ten droższy bo to seria 500 najlepiej jak popytasz w sklepie czym się one różnią sam mam troszkę większy z ledami mój zjada 92 W sam sprawdzałem a tak poza tym idź do sklepu najedzony i wyluzowany weź kartkę i pytej pytaj notuj i analizuj może i Tobie wyjdzie że samsung czy sharp jest lepszy :classic_cool:

Gość fghfghgfhgf
tak są rózne rodzaje matryc osobiscie w moim samsungi jes sQ01 :))) najlepsza z mozliwych dobre opinie o niej krązą ale to pisze na pudle jak kupujesz na og0oł te gorsze matryce trafiają na rynki Azji itp regionów choc czasem róznie bywa

Gość fghfghgfhgf
a samsung przynajmniej mój c630 ma poprawe jakosci wyswietlanego obrazu :)) i to tez bierz pod uwage i konecznie niech ci włącza zwykłe tv a nie z hd bluraja film bo tam na kazdyn hd bedzie super obraz :)

Gość khagern
no wlasnie ja w tym nie siedze ale kumpel w pracy kupowal i mowil ze dwa tv a cena rozna o 2 tys wiec dopytal i podobno dobra matryca oznacza wyzsza cene i chyba jakosc jak ktos sie orientuje w temacie to sam jestem ciekaw

Gość fghfghgfhgf
na obudowie przewaznie pisze jaki jest rodzaj zastosowonej matrycy i kumpel ma racje ze są rózne ceny niby ten sam model ale wiesz są partie dobre matryc i mniej dobre i tylko na zakonczenie powiem ze niektórzy producenci sprzedając matryce konkurencji (czytaj sony toshiba ,panasonik itp itd ) nie sprzeda lepszych matryc konkurencji bo to strzał w stope musi miec nad nimi jakąs przewage ,jeszcze raz napisze kupujcie cos co ma duzo opinni i duzo pozytywnych zadowolonych uzytkowników to wtedy bedziecie zadowoleni i tyle w temaci KONIEC

Gość fsdfds
ja mam stary 10 letni telewizor philipsa . Nie zepsuł sie ani razu

Gość Davetch
co z tego ze chodzi ci 10 lat bez naprawy za dwa lata juz nie odbierzesz naziemnej tv cyfrowej na śmietnik będzie sie nadawał

Gość fsdfds
co z tego ze chodzi ci 10 lat bez naprawy za dwa lata juz nie odbierzesz naziemnej tv cyfrowej na śmietnik będzie sie nadawał za 2 lata sobie kupie nowy telewizor .. A telewizor kosztował , ktory mam 10 lat temu 3 tys zł .. Oczywiscie był nowy ..

Gość fsdfds
10 lat temu 3 tys zł to była nie mała kwota . 20 lat temu 3 tys zł to była olbrzymia kwota bo ludzie zarabiali 200 zł miesiecznie . teraz 3 tys zł to jest małą kwota .

Gość fsdfds
oczywiscie dlatego polecam philipsa bo chodzi mi nadal . ... Jedyne co sie zepsuło w nim to pilot a zepsuł sie dlatego ze czesto spadał na podłoge hehe jak ktos nim rzucił

Gość Davetch
philips juz nie produkuje telewizorów nie wiesz o tym

Gość fsdfds
a poza tym to ani razu nie był w naprawie . a pilot wymieniony na uniwersalny , bo tamtem przeżył kilka przpyadkowych upadków