Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vordon 9000C MTK6235

Dobry jest ten telefon?

Polecane posty

Witam, mam zamiar kupić jakiś dobry telefon. Ostatnio zauważyłem ze na allegro jeden sprzedający sprzedaje telefon Vordon 9000C MTK6235. Chciałem się was zapytać -tych którzy maja = czy dobry telefon? czy szybko się coś psuje -tych którzy nie maja = czy się opłaca taki kupować Cena nie gra tu roli lecz telefon Proszę o szybkie odpisanie

Gość Adamo...
bał bym sie kupowac ta chińczyzne ale to twój wybór twoja decyzja

Vordon to chinskie telefony, nie wiadomo co maja w srodku, i jak dzialaja. Moga miec niebezpieczne promieniowanie, bo nikt ich nie bada (kazda Nokia ma specjalne badania robione). Lepiej kupic jakas Nokie E63 niz chinski telefon.

Gość radze ci kup
ja ten telefon mam od roku i działa bez zarzutu. A firma Vordon to polska firma www.vordon.pl :D nie żadna chińszczyzna. A co do telefonu to spoko działa tylko że na telewizji szybko zżera baterie ale normalnie nie ozywając chodzi mi nawet do 2tyg

Gość Tomek z Warszawy
Vordon to firma z Hongkongu a ze ma Polsce przedstawicielstwo tzn. ze jest z polski

Gość Olivier...
ciekawe czy on maja w Polsce serwis naprawczy???

jak maja w polsce przedstawicielstwo to serwis pewnie tez

Gość Davetch
tak jeden serwis na cała polske Warszawie jak mieszkasz w Warszawie to pół biedy bo jak np w Rzeszowie to nędza

w Sanoku a do rzechowa mam 1h drogi

Gość nawet na ich stronie
niema tego telefonu

Gość nie kupuj zadnych
chinczykow, wszystko co chinskie i bezmarkowe to tandeta. Kupic chinczyka to stac chyba tylko ludzi bogatych

Gość vvvvvvvvvvvvv
Posiadam ten telefon od 8 miesięcy. Nie polecam. Pomimo masy bajerów - słaba jakość. Kupiłem z ciekawości. Używam go bardzo intensywnie i wady jakie ma to: - bateria - wytrzymuje maks 2 h rozmowy. Czuwanie - 2-3 dni. - aparat - beznadziejny - jakość słuchawek i ładowarki - tandeta, - oprogramowanie - zero ergonomii, po prostu soft chyba w wersja alfa ;) - wyświetlacz na słońcu zupełnie nieczytelny, - czytnik ebook - nie działa, - terminarz beznadziejny, Plusy: - jakość samego telefonu (materiał, trwałość) - bardzo poprawna, - wi-fi - działa ok, Opera daje radę, - tuner tv - działa super, - klawiatura - wygodna, trwała, - dual sim - działa bez zarzutu, Więcej + lub - nie przychodzi mi teraz do głowy ;) Ogólnie: nie polecam, za 250-300 zł można kupić o wiele porządniejszy sprzęt, choć z pewnością o wiele mniej "wypasiony". Pozdrawiam,

Gość marko901
Nie znam telefony, ale ja i tak nigdy nie kupuję takiego sprzętu na allegro. Wolę u swojego operatora w T-mobile brać coś z abonamentem. Nie przepłacam, bo w T-mobile nie doliczają prawie żadnych zwyżek do abonamentu. Dostaję nowy, oryginalny sprzęt, no i gwarancję do niego.