Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stary Satyr

A co mi tam, dziś znowu życzę miłego dnia...

Polecane posty

Dziś chyba też będzie pięknie. Przejrzałem sobie tematy z ostatnich godzin a ponieważ nie za bardzo interesuje mnie romans, nie wiem czy chłopak tej dziewczyny ma coś przeciwko uprawianiu seksu tuż po okresie, to że dziewczyna Igora była prostytutką nie jest dla mnie tragedią, duże wargi sromowe mi nie przeszkadzają (małe też zresztą nie), biust 100E zachęca mnie do myślenia o pływaniu na pontonie a nie o seksie, i nie masturbowałem się nigdy na szczycie Giewontu więc nie za bardzo mam co tu robić. Niejako więc z nudów, ale także dla poprawienia sobie humoru, chciałbym Wam wszystkim razem i każdej/mu z osobna życzyć bardzo miłego, słonecznego dnia. Niech słonko da Wam dobry humor oraz wzmoże Wasze chucie. Jeśli ktoś może to niech spróbuje dać im upust na świeżym powietrzu - tylko uwaga na meszki, które w dalszym ciągu jeszcze ostro atakują. Pozdrawiam

no ale jakby na to nie patrzeć.... no to tu nie ma z kim pisać :-o Więc witaj Satyr i tobie tez duzo słoneczka! :D

Gość czarnula_88
jedyny post który w ogóle mnie zainteresował:) .. również miłego dnia życzę:)

Gość aaa...a
aaaa ty stary to jakis forumowy guru ze musisz wchodzic i oglaszac co cie interere? jak seks nie pasi to na dzial kuchenny idz Pzdr

ależ Satyr bardzo smakowicie potrafi o sexie rozprawiać... ;) po co od razu na kuchenny :classic_cool: