Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKA SOBIE27 xxx

ODEJSC CZY UDAWAC?????

Polecane posty

Gość TAKA SOBIE27 xxx

Jestem z nim rok.Znam haslo na jego poczte o czym on nie wie. Codziennie widze jak romansuje z golymi laskami z roznych portali casanova sie znalazl:) Nie mam mieszkania ale ciagle szukam Moglabym przez jakis czas dopoki czegos nie znajde zamieszkac u kolezanki,badz wciaz udawac ze nic niewiem i mieszkac z zaklamancem Co wy byscie zrobily w takiej sytuacji?????

Gość jaman
ale co on im pisze? bo ja sob ie tego nie wyobrazam

Gość taka sobieeee
olałabym gościa :) ale dalej mieszkała o co :P jak on tak to ty nie mozesz ?on flituje ty wykorzystuj go "mieszkaniowo" pozdrawiam

Gość TAKA SOBIE27 xxx
Co on pisze? slodzi laskom prosi o nr tel,spotkania i takie tam taka sobieee tez mysle ze zrobic jak piszesz bede cwana a co:)

Gość TAKA SOBIE27 xxx
hehe kombinowalam i wykombinowalam ,on jest prosty w obsludze:)

Gość bdbdbd2
napisz do niego, podając się za inną... a potem leć na spotkanie... jak przyjdzie to będziesz miała odpowiedź :o

Gość nknslkacac
odejdz

Gość niezbyt
zostać i go wykorzystać jeszcze bardziej, niech chujek ma

Gość TAKA SOBIE27 xxx
bdbdb2 HEH o tym nie pomyslalm ale teraz potrzebuje fotki jakiejs rozbieranej laluni xmeta napewno bym ci pomogla ale nie umiem:(

Gość niezbyt
weź go wykorzystaj bardziej, nie wiem jak w sumie bo ja nie umiem facetów wykorzystywać ale coś wymyślisz

Gość TAKA SOBIE27 xxx
Ja wlasnie tez nie umiem:( ale cos wymysle....napewno dluuugo mnie zapamieta:)

"napisz do niego, podając się za inną... a potem leć na spotkanie... jak przyjdzie to będziesz miała odpowiedź" dokładnie.

Gość Iwienka
zastaw na niego plapke , taka zeby go bardzo zabolala, niech sie poczuje tak jak ty sie czulas jak ci robil swinstwa

Gość TAKA SOBIE27 xxx
lwinka masz jakis madry pomysl?

Gość Iwienka
1. Rozkochaj go do granic mozliwosci, badz taka o jakiej marzyl i marza inni faceci. A pozniej powiedz ze odchodzisz bo go nigdy nie kochalas (wiem ze to bedzie trudne i bedziesz musiala zacisnac zeby mowiac to ) ale on cie oklamywal i bawil sie toba. 2. Podaj sie za jakas laske z portalu , uwodz go, nagie fotki, badz tajemnicza, po miesiacu spotkaj sie z nim i powiedz co o nim myslisz. A pozniej odejdz z jakims przystojniakiem. 3. Flirtuj z mezczyznami z portali randkowych , zrob to w taki sposob zeby to zauwazyl. Pisz do nich tak jak on by chcial zeby pisano do niego. Zadbaj bardziej o siebie. Zacznij nosic szpilki i super ciuszki i wychodz jak najczesciej z domu.

Gość Iwienka
wiem ze to jest chamstwo ale on sie nie przejmowal toba piszac z innymi i umawiajac sie na seks. Pokaz mu jak ci bylo zle, jak ci serce rozrywalo gdy to czytalas.

Gość TAKA SOBIE27 xxx
Lwinka pomysl na 6 ,tylko on skubaniec wylancza mi internet jak gdzies wyjezdza ,mam zwiazane rece :(