Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smyczka1990

A ja mam takie do Was kafeterianie pytanie..

Polecane posty

Gość smyczka1990

Jaki aktualnie macie ustawiony dzwonek w telefonie. Wykonawca i tytuł. Poszukuję czegoś co będzie dobrze brzmiało jak na dzwonek. Zawsze mam problem z wyborem jakiegoś utworu. Nigdy nie noszę telefonu z włączonym dzwiękiem, bo wstydze się swojego gustu muzycznego. Mam wrażenie, że zaraz ktoś mnie wyśmieje itp... zresztą tak naprawdę ja kiepsko orientuje się w muzyce i słucham głównie radia. Dlatego prosze podsuńcie mi jakieś pomysły żebym wreszcie nie wstydziła się odbierać telefonu w miejscu publicznym. Póki co mam tradycyjny dzwonek nokii. Pomożecie coś wybrać?

Gość khagern
ja tez mam tradycyjny i nie mam problemu

Gość smyczka1990
a ja mam właśnie problem, bo chcialabym zeby mi fajnie gralo. Mloda jestem.. I znudzil mi sie od lat ten sam dzwonek. A nie chce siac wiochy:(

Gość ajola
porozmawiaj z psychologiem ,może da sie jeszcze cos z tym zrobić

Gość khagern
telefon ma komunikowac ze ktos dzwoni a nie mowic wszystkim wkolo kim jestes i co ci sie podoba

Gość smyczka1990
Po co mi psycholog? po prostu jestem taka ze nie mam wlasnego zdania. Jakos z tym musze zyc.

Gość smyczka1990
no ja wiem do czego sluzy telefon przeciez. Ale miec jakas muzyczke nie jest zabronione. Po prostu chcialabym zeby mi cos fajnego gralo, a nie jakas lipa jak np. doda czy kupicha :o

Gość bledy myry
ja jak spotykam sie z dziewczyna i slysze jaki ma dzwiek na telefonie i ma jakas fajna muze to ok, ale jak tradycyjny dzwonek to uciekam od niej bo to znaczy ze jest nudna malo kreatywna i bez guscia nie znejdziesz nigdy faceta!

Gość khagern
jaka muzyke nie wstawisc to jest to wiocha bo sa rozni ludzie ktorzy to beda slyszec, dlatego trzeba wstawic cos uniwersalnego i po to sa tradycyjne dzwonki, pozatym jakosc muzyki grajacej na glosnikach w tel odrzuca praktycznie kazde ucho

Gość smyczka1990
Nie potrzebuje dzwonka by kogos zdobywac. Sama dla siebie chce miec jakis fajny utwor. Nikt nie musi sie nad nim zachwycac, ale zeby tez nie budzil jakis smiechow wokol we mnie i wytykania np. w autobusie jak mi zadzwoni:o A chlopaka juz mam:)

Gość smyczka1990
No wiadomo.. moj chlopak ma jakas metalice i co tez mi sie to nie podoba. Ale jest pewny siebie i wali co kto pomysli. A ja kurde ciagle sie zastanawiam. Wiem, ze nigdy nikomu nie dogodze. Ale szukam czegos co mi sie spodoba.. bo poki co nie znam kompletnie zadnych utworow slucham sobie tylko radia i jakos nie specjalnie lubie te utworu, ale z braku laku slucham. Nie mam zadnej muzy na plytach, jak ktos pyta jakiej muzy slucham nigdy nie wiem co powiedziec :o wiem beznadzieja.

Gość smyczka1990
ptasiek od tego typu dzwonkow to mnie kompletnie odrzuca.

Gość smyczka1990
ptasiek tym to na pewno zwracalabym na siebie uwage, ale dzieki za propozycje:P