Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam piersi tylko rodzynki

Czemu mam tak małe piersi? czemu akurat ja?:/

Polecane posty

Gość też sobie powiększ
i będziesz takie miała :classic_cool:

nie mam kasy na powiększenie, a poza tym mam cichą nadzieje że mi jeszcze choć trochę urosną. ona nie ma powiekszonych, ma naturalne, sa piekne

Gość prototyka
wcale nie ma pieknych ma prawa o wiele wieksza od lewej

Nie jest powiedziane ze prawa większa . Po prostu cycki jej się tak ułożyły bądz źle stanęła albo cos .

nie wiem nawet się nie znam na rozmiarach, oczywsicie push up bo jak bym wybrała zwykły to byłabym jak moja deska do prasowania zresztą na takich cyckach jak ja mam to nawet najpiękniejszy biustonosz wyglada jak gówno

Gość eeeeetam
Mój chłopak mawiał:"Najlepszy taki biust, co się mieści do ust" ;) I naprawdę tak myślał ;)

Niektóre kobiety mają widac taka urode że małe piersi . Nie każda musi miec bufony jakieś wielkie . Duże piersi to też jest obciążenie . Mam parę kumpel co maja takie duże piersi i mają np . problemy z kręgosłupem ...

tu chodzi tez o mnie, o moje sampoczucie..czuje sie z tym źle,zazdroszcze innym dziewczynom, szczegolnie mojej przyjaciolce która ma naprawde wilekie piersi, są piekne :(

Gość eeeeetam
Autorko, zamiast się zamartwiać, wybierz się do jakiegoś salonu z bielizną, gdzie doradzają tzw.brafitterki (zgugluj). Te panie wygarną Ci nawet najniklejszy biust i opakują w odpowiedni stanik. Wiwem, co mówię. Niegdysiejsza użytkowniczka rozpłaszczonego A, teraz C/D :D

Gość a ile masz lat?
ja majac ok 18 lat tez mialam taki kompleks, ale tak do 21 roku zycia jeszcze mi z pol rozmiaru urosly. nadal sa nieduze, moglyby byc wieksze, ale w zyciu sa gorsze i wazniejsze problemy niz rozmiar stanika. tak samo jak babka z biustem znajdziesz faceta (a moze nawet takiego, co pokocha wnetrze, a nie cycki), on tak samo jak facet biuściastej bedzie sie ogladal za innymi i jak ma zdradzic to zrobi to i tak. Posiadanie duzych cyckow nie jest gwarancja ze facetowi nie beda sie podobaly inne laski ;-)