Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xowe.....

POmysły PO na wybory

Polecane posty

Gość xowe.....

1. "1. Trzeba wmówić ludziom, że jak zagłosują na po to będzie ich można zakwalifikować do ludzi inteligentnych. 2. Trzeba mówić ludziom że jak przyjmiemy euro to będziemy bogaci, a pis nie chce euro. 3. Trzeba zająć pozycji socjalistyczne, liberalizm był w modzie w zeszłych wyborach, i już się ludziom znudził teraz trzeba mówić o socjalizmie." Proszę zwrócić uwagę na nie szczypanie się ze słowami "Trzeba wmówić". 2. "Mianowicie, uważam, że jeśli byśmy zaproponowali uwłaszczenie ogrodów rodzinnych (ROD) to w łatwy sposób moglibyśmy przeciągnąć na swoją stronę co najmniej 1 milion wyborców (..)" Nie ma to jak zdobywać głosy wyborców obiecankami. Powiedziane wprost: obiecujmy co popadnie, byle zwiększyć poparcie. 3. "- opisywać sukcesy w budowie infrastruktury drogowej i innej i porównywać to tempo z rządami PiS i SLD - straszyć przed pisem - chwalić się, ze zatrzymano narastanie długu publicznego (..) - Jarosława Kaczyńskiego należy promować jako osobę psychicznie niezrównoważoną, ale ujmować to w łagodnych słowach - w sieci należy dzielić ludzi na zwolenników i przeciwników smoleńskich uroczystości, tak aby ci drudzy zajęli stanowisko przychylne platformie" Jak można być tak zdemoralizowanym, niedoinformowanym i siać kłamstwo już na etapie pomysłów? Opierać sukces na dzieleniu polaków i zastraszaniu? Hańba! 4. "1.Nie obiecuj gruszek na wierzbie. a)cudów też nie. 2.Nie mów "zrobię",mów "zrobimy wspólnie". a)nie chwal się tym co zrobisz a pochwal się tym co zrobiłeś. 3.Nie obrażaj kontrkandydata ani zwolenników jego. a)piętnuj zło a nie osobę. 4.Nie mów,że PO jest idealna,mów,że ma lepszy program od innych. a)pamiętaj,że możesz zrazić przyszłego - ewentualnego - koalicjanta. 5.Nie unikaj odpowiedzi na żadne pytanie. a)pamiętaj,że nie ma głupich pytań ale są głupie odpowiedzi -jeśli nie znasz odpowiedzi powiedz to" Tutaj mamy przykład wypowiedzi osoby, która troszkę już się zna na manipulacji, szczególnie punkt 4ty i 5ty. To słowne sztuczki i bardzo skuteczne. 5. "A gdzie alternatywa dla PO?!" - oto powód, dla którego musimy wchodzić na to forum. Część byłych PO'wców tam zagląda.. PO ma gliniane nogi. 6. "Aha czyli my nie mamy swoich mediów? Cała społka ITI, wyborcza, Polsat... to powinno wystarczyć... " Oby zgubiła ich ta pewność siebie. 7. "Bo PO jako jedyna spełniła połowe swoich obietnic. " Żródło: http://www.platforma.org/forum/index.php?/topic/31347-po-mysl-na-wybory-2011/

Gość a wiesz ty co ?
wypad na powietrze bo jest ciepło juz nie siedź przed kompem i glu[poty ci sie nie beda łba trzymać

Gość xowe.....
ja????? To nie ja pisałem! Ja tylko ctrl+c, ctrl+v. Dlaczego ja mam się wstydzić za matołów z platformy??

Gość xowe.....
Ptasiek jak zwykle oderwany od rzeczywistości

Gość Jacek Szafałowicz
I tak wygra Pisuar! Nie mają szans wysPOrtowańcy z nimi!

Gość czyli ani słowa o programie
...tylko kłamać i straszyć.

Gość czyli ani słowa o programie
W tvn może tak wygladać że pis tylko o katastrofie ale przecież tvnowi nie zależy na pokazywaniu rzeczywistości tylko jej kreowaniu.

Gość iftarhidi
to i drogi nie opłaca sie budowac bo kosz 1 km jest większy niż w Niemczech