Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słownik wyrazów obcych...

Wyglądam beznadziejnie bo na górze jestem chuda, a nogi mam grube:(

Polecane posty

Mam 170 wzrostu i ważę 53kg, z tym że na górze tzn ręce, ramiona, biust, brzuch wszystko mam takie chude, że wyglądam jak kościotrup. bluzki noszę rozm XS. gorzej jest z dołem uda mam grube w najszerszym miejscu 54cm, po środku uda 48. wyglądam dziwnie, jakby ktoś zobaczył moje nogi to by pomyślał, że ważę z 70kg, to samo tyczy się góry jak ktoś zobaczy mnie do pasa to mówi że wyglądam jak anorektyczka. moje wymiary od góry to- 82-60-92, łydka 35cm, nadgarstek 13,5 cm strasznie mi z tym źle, bo chciałabym byc proporcjonalna. cwiczę tę nogi już dłuższy czas, ale to nic nie daje dalej są masywne, tyle tylko że pojawiają sie mięsnie. Jak stosuję dietę to robię się coraz chudsza na górze, a nogi zostają. Poradzcie mi coś

Gość berebrnea
a mogłabyś pokazać foto nóg ? jaki rozmiar nosisz na dole ?

Gość kurosava
mam tak samo, niestety ale nic z tym nie zrobisz, z nog nie schudniesz... taki los

Gość jak bedziesz wykonywac
cwiczenia na nogi to moze byc tak, ze sobie mięśnie wyrobisz a szczuplejsze od tego nie będą. cwiczyc probuj dalej ale musisz poszukac cwiczen na wysmuklenie wlasnie, jakies rozciagajace raczej w tej sposob dzialaja, wyprobuj metode putkisto moze? a inna kwestia,,mozesz sobie robisz jakies blota i gliny na te nogi, owinac folia i takie bloto wyszczuplajace tylko na nogi trzymac. taka masz juz budowe ciala po prostu :(

Jak sie nie da czegos zmienic, to trzeba sie z tym pogodzic.Meksykanske powiedzenie mowi, ze jak ma sie jakis problem, i mozna temu zaradzc, to nie ma sie czego martwic, a jak ma sie problem i nic nie mozna poradzic, to zmartwienie tez nic tu nie pomoze!

zaraz wkleje fotke nóg tylko muszę zrobic

Gość moja kolezanka ma podobnie
bluzki nosi w rozmiarze s,a spodnie musi kupowac l-ki.Roznice miedzy gora a dolem ma ogromna,ale sie tym nie przejmuje.I ona, i Ty jestescie typowymi gruszkami.Z masywnymi nogami raczej nic nie zrobisz.Masz swietna roznice miedzy talia a biodrami-sama chcialabym taka miec,bo talie mam slabo zaznaczona:O w biodrach mam tyle,co Ty,ale za to w talii 68:O

hej jest tu jeszcze ktoś?

Gość berebrnea
maatko dziewczyno myślałam ze będzie gorzej 🖐️ masz zgrabne nogi nie narzekaj :D

tak dziwnie wyszły na zdjęciu jeszcze w miarę, na żywo jest gorzej naprawe mam tak zaburzone proporcje że szok

Gość moja kolezanka ma podobnie
a ,zapomnialam dopisac,ze w najgrubszym miejscu w udzie tez mam 54cm,a w lydce jakies 33-34.Mam do tego 162cm wzrostu:P to ja powinnam si eprzejmowac swoja figura,a nie Ty:O Nogi masz ok.

Gość no i co chcesz???
ja mam 36 w łydce, a w udzie 57 wzrost 168

Gość sdsdsdsdsd
ale masz ohydne nogi, jak facet

Gość jhbjhj
ja mam uda 62 cm i mam je slicznie szczuple Ty musisz byc anoprektyczka

Gość jak bedziesz wykonywac
jhbjhj ja mam uda 62 cm i mam je slicznie szczuple Ty musisz byc anoprektyczka niewiele więcej mam w pasie a wcale nie jestem chuda :O

Gość 24 lata, koncze studia i
nogi masz ok.. przesadzasz

Gość no i co chcesz???
a tak w ogóle ciesz sie ze masz zdrowe nogi.........inni ich nie maja

Ja jestem facetem i mam bardzo podobnie :/ Co do twojego zdjęcia, moim zdaniem te nogi są w porządku.

Gość czy to taki jak na aukcji?
normalne nogi, wcale nie sa grube, wymyslasz bzdury.

Gość ytrastrewia
Fakt... dziwne proporcje. Ja jestem Twojego wzrostu i mam 86-60-86 a udo 48. I wcale nie uważam, że mam chude nogi...

masz ładne nogi, nie przejmuj się tym, ze jest różnica miedzy gora i dołem, dobieraj odpowiedni ciuszki do figury i bedzie super.

Gość Lolll
Heh ja mam w talii 60, a w biodrach 102 - to jest dopiero i co? Ja bardzo dobrze sie z tym czuje, a maz uwielbia. Co do ubran to rzeczywscie: gora s, dol l/xl bo mam 180cm wzrostu :) Niczym sie nie przejmuj

Gość Lovelygirl25
No i suka j****a nie wkleila tej foty...d****a!

Gość gość
Nie wiem czy sie przejmować. Ja uwielbiam dziewczyny o takiej nietypowej sylwetce, i pewnie nie tylko ja.

Gość gość
Też mam podobnie, z tym że obecnie cała jestem gruba, ale proporcje zawsze te same - czyli dolne partie ciała jakieś 2 rozmiary większe od górnych i nie umiem się jakoś z tym pogodzić. W tym momencie tyłek mam wielki a piersi co najwyżej średniej wielkości. Z tym że łapy też zawsze miałam pulchne. Był czas że biust był malutki a tyłek i tak spory. Nogi zawsze grube, ale teraz to dosłownie jak u słonia, są koszmarne jeśli chodzi o grubość, ale dość kształtne, bo sporo jeżdżę na rowerze. Na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy w życiu miałam na sobie spódnicę/sukienkę przed kolano, a było to jak ważyłam kilkadziesiąt kilogramów mniej, teraz bym się nie odważyła...

Gość gość
mam tak samo, niestety ale nic z tym nie zrobisz, z nog nie schudniesz... taki los x to nie jest prawda. Miałam ten sam problem co wy. Aczkolwiek dojście do tego bynajmniej łatwe nie jest. Jesteście "wątłe a jednocześnie spasione", bo prowadzicie wygodne życie i jecie g****a. Prawda bywa brutalna. Tutaj trzeba połączyć ćwiczenia cardio i siłowe. Cardio na zrzucenie nóg a siłowe na ręce. Efekty, w każdym sporcie, przychodzą po czasie, a nie z tygodnia na tydzień. Stąd tyle osób się zniechęca i potem mamy te mity "nic z tym nie zrobisz, taka już twoja budowa". Generalnie efekty widzi się po około 3 miesiącach SYSTEMATYCZNYCH ćwiczeń. Cardio -Tkanka tłuszczowa spala się po ok 30-40minutach ciągłej aktywności fizycznej o niewielkiej intensywności, najlepiej kupić sobie rowerek stacjonarny bo bieganie strasznie niszczy stawy. Siłowa - hantelki o niewielkim obciążeniu (5 kg) i róbcie biceps. w jedne dni róbcie cardio w drugie siłowe (tak jest najlepiej). DIETA - PODSTAWA - 1) Mało węglowodanów 2) dużo białka 3) nie jeść wieczorami, co też nie jest łatwe bo bez węglowodanów nie będziecie mieć siły na treningi siłowe. Przede wszystkim - wyrzuć fastfoody i konkretnie ogranicz ilość kalorii przyjmowanych dziennie. Droga do tego nie jest łatwa, ale TO JEST DO ZROBIENIA.

Gość gość
i chce jeszcze dodac, że niestety, w procesie spalania tkanki tłuszczowej nogi i brzuch schodzą OSTATNIE. Na początku poleci twarz, ramiona, biust...stąd tyle osób rezygnuje albo twierdzi, że nie mozliwe jest pozbycie się problemu. Dlatego tak ważne jest wdrożenie ćwiczeń siłowych na ręce, żeby po 'redukcji" nie wyglądać jak totalny suchar.

Gość gość
Jestem mężczyzną i wdepnąłem tutaj tylko po to żeby powiedzieć Ci, że kobiety o takich proporcjach jak opisujesz wyglądają zaje*iście. Gusta są oczywiście różne, ale moim zdaniem są prześliczne :)

Gość gość
Gusta są oczywiście różne, ale moim zdaniem są prześliczne x urocze aczkolwiek proporcjonalność zawsze będzie w modzie. Figura gruszki typu Dżej Lo, Shakira itd. jest generalnie ok... trochę gorzej jak na górze mam anorektyczną dziewczynkę bez zarysu biustu z kijkami zamiast rękoma, a nagle na dole nogi hipopotama.