Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to sie porobiloo

I znowu dwójeczka, no ładnie :)

Polecane posty

Gość odpowiedzz
???

Gość zroznicowana
Gratuluje :) tez chcialam miec blizniaki przy ostatniej ciazy,ale nie udalo sie,w mojej rodzinie moja babcia miala brata blizniaka od tamtej pory (80lat) nie bylo w rodzinie zadnych blizniakow.Ciekawe kiedy sie znowu trafia :)

Gość mamy mamy
Mam nadzieję, że rodziłyście naturalnie??

Gość moja siostra
urodziła niedawno bliźniaki. Chciała cc i tak też urodziła, choć wszyscy w rodzinie mówili, żeby próbowała rodzić zgodnie z naturą, bo to pięknę przezycie. Ale ona się uparła i koniec. :-)

Gość przemoooooooooo
jakos kobiety ktore "rodzily" (bo porodem to nazwac ciezko dlatego w cudzyslowiu) przez cc, maja u mnie opienie takich ktore sobie nie poradzily, nie podołały z urodzeniem naturalnie tylko poszly na latwizne. nie budza szacunku takie kobiety u mnie.

Gość mama bliźniaków
Bliźniaki to też chłopcy:D A dlaczego pytasz?

Gość mama bliźniaków
do przemooooooo! A próbowałaś rodzić naturalnie bliźniaki? I czytałaś może jak to sie może skończyć dla dziecka które "wychodzi" jako drugie??? Może najpierw poczytaj na ten temat a później oceniaj i pisz o szacunku czy też o jego braku!! Ja pierwsze dziecko rodziłam naturalnie ale bliźniaki nawet gdyby była możliwość urodzić naturalnie to bym i tak chciała cc ze względy na dzieci oczywiście bo po porodzie naturalnym byłam w stanie sama dzieckim się zająć a po cc nie mogłam przez kilka dni dosłownie nic zrobić tak źle się czułam...:(