Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różana woda

WYSOKA TEMPERATURA NA DZIEN PRZED OKRESEM!!!

Polecane posty

Gość różana woda

Kochane mam takie pytanie co do temperatury mierzylam ja caly cykl rano po przebudzeniu do owulacji wachala sie od 36,4 do 36,5 w czasie owulacji i po od 36,8 37,00.P owulacji zaczela wzrastac od37,3 do 37,3 dzis jestem na dzien przed okresem i temp wzrosla do 37,5 czy temperatura przed okresem nie powinna spadac albo utrzymywac sie na tym samym poziomie jak po owu??prosze o odp:)

Gość racjeertttt
to goraczka..przed okresem moze sie podniesc ale tylko do 36,9 kresek

Gość niegazowana zywiec zdroooooj
zadna goraczka- to ciaza jak nic! :D nie, no nie wiem jak to jest u ciebie ale ja tak mialam jak w ciaze zaszlam ;)

Gość różana woda
dziekuje za odpowiedzi:)

roznie to bywa.. ale, obserwuj sie dalej.. temperatura wyglada bardzo obiecujaco :) zycze powodzenia!

Gość jhbjhj
ja mam zawsze 37,1 i to ejst normalne

Gość różana woda
8 takich wyzszych od 37,1 do 37,4 wiem ze ok18 dni wyzszych temp moze swiadczyc o ciazy!

tak ale mi chodzi o te temperatury od owu :) dobrze myslisz :) dobra rada dla ciebie, jak juz sie okaze ze jestes w ciazy czego ci z calego serca zycze, obserwuj sie dalej.. duzo osob nie wie o tym ze dzieki mierzeniu temperatury w 1 trymestrze ciazy mozna zaobserwowac wczesne poronienie ktore mozna odratowac jezeli sie w miare szybko zareaguje

Gość różana woda
owulacje mialam okolo 12dc przypuszczalnie i zaraz po owu mialam tak 36,9 37,1 przez tydzien i teraz ten tydzien mam wyzsze temp od 37,2 ,mierzylam pod pacha z ciekawosci rano i bylo 37,13 a normalnie nie dochodzi nawet do 36,6!! a to o tej tempce nie wiedzialam ze mozna zapobiec poronieniu..dziekuje za odp i przy okazji ladne masz pieski:)

Gość jolek 23
Cześć mam prośbę kochane może mi powiecie jak to jest z tymi temp bo wczoraj miałam temp 36.9 dwa dni przed okresem a dzisiaj jeden dzien przed okresem 37.4 czy mogę być w ciaży ?

Gość jolek 23
sama nie wiem co mam myśleć o tej temp bo przecież sobie tak nie mierze ale mam w głębi serca małe nadzieje ze to ciąża ! proszę pomóżcie mi