Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwulatkkaa

CZERWCOWE 2-LATKI- IMPREZY URODZINOWE

Polecane posty

Gość Mama dwulatkkaa

Witam. Czy sa na forum mamusie dzieci, ktore beda obchodzily niedlugo swoje drugie urodzinki? Szykujacie z tej okazji jakies imprezki urodzinowe? Bedzie tort, jak tak to jaki- zwykly czy jakis wymarzony nie wiem z jakas postacia bajlkowa itp. Moj synek za 3tyg, skonczy 2 latka, jednak urodzinki odprawiamy dopiero poczatkiem lipca. Mysle zrobic nieduze przyjecie, w gronie najblizszych. Mamy domek wiec odbdzie sie ono chyba na powietrzu, jesli pogoda dopisze. Oczywiscie tort, kawa,jakies ciasto,a potem grill. Nie chce za bardzo szalec, ale z drugiej strony chcialabym sprawic synkowi duza radosc. Z pierwszych urdozin na pewno nic nie pamieta, poza tym roczek mielismy skromny. Nawet do tortu maly nie przywiazywal wagi, wiadomo.

Gość kurosava
ee na pewno kawa, grillem sprawisz mu ogromna radosc

Gość Mama dwulatkkaa
Nie no chodzi mi o samo przyjecie. Beda dzieciaki, zabawa na powietrzu- ma swoj plac zabaw, trampoline, basen. Moze wymysle jakies konkursy za to niewielkie nagrody, zeby dzieciakom sie nie nudzilo- sama nie wiem. Chce to fajnie zorganizowac, ale nie wydawac bog wie ile wiadomo. Tort chcialam zamowic z motorem, bo synek je ubostwia wiec to na pewno sprawi mu ogromna radosc. No i prezenty wiadomo, bedzie sie cieszyl i tu nie chodzi o to, zeby dostal Bog wie co tylko zeby wiedzial ze to JEGO dzien :)

Gość Mama dwulatkkaa
zastanawiam się również nad wynajęciem ekskluzywnej striptizerki

Gość Mama dwulatkkaa
to oczywiscie podszyw:)

Gość Mama dwulatkkaa
koledzy przyniosą pewnie browary i jakieś zioło do jarania :)