Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saleminka .

Jestem psyciczna

Polecane posty

Gość Saleminka .

Cześc jestem bezpłodna nie mogę mieć dzieci do tego brzydka jak gówno i nie mam faceta który by mnie wyruchał, dlatego Was nienawidzę Wszystkich matek i starających sie o dziecko. Ale jestem mądra. Wiem wszystko na temat ciązy i dzieci, dużo czytam i PAMIETAJCIE zawsze mam racje dlatego udzielam sie na forum i tak wam dowalam, nienawidze was zdychajcie w piekle tępaczki hahahahahahah

Gość przynajmniej nie masz wiadra
między nogami :D jak te wszystkie matki polki, i nie masz obwisłych cycorów do pasa

Gość JA nie mam wiadra ani zwisow
A moje zycie sexualne po ciazach zmienilo sie na lepsze!!!!!!...Nie wiem o czym piszesz ?! Jestem 2 razy ciasnijsa niz przed..

Gość niuniunia
a ja mam zajebista figure, ladne jedrne cycki i zero rozstepow oraz cellulitu po ciazy :) I co na to powiesz?:)

Gość Czyli rozumiem
wyruchasz sam siebie??Bo to ty z pewnością założyłeś ten temat.Ona by pisała pod czarnym a nie pomarańczowym...

Gość Saleminka .
Nie oferma tego tematu nie założyła to ja Seleminka go założyłam hahahahah Głupie babska. Żygać mi się na Was chcę. A cycki mam długie do pępka Lubie na szweda wrrrrrrrr Oferma ty się jebnij pedale albo pedałko w łeb. Jesteś słaby/ słaba z tymi swoimi tekstami Ja mam najlepsze teksty bo jestem najmądrzejsza z was wszysstkich ahahahahaha Niuniunia wiesz co na to powiem żyjesz we snie głąbie kup sobie lusterko i poparz na siebie