Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czesława, Umiem Śpiewać

Co taka nuda na kafe?

Polecane posty

O pilsner... ale jak nie butelkowy/puszkowy to pewnie lany z kranika ;) Kasztelan... nie pijam a Estrelli nie znam co to za piwo ? :classic_cool: A perła to która niby taka dobra hmm ? :D

Czeskie piwa tylko w hospodach. :) Estrella jest z Hiszpanii. A Perła kiedyś była rewelacyjna, mam dobre wspomnienia :D Nie wiem jak teraz, już nie mam takiego wlewu jak 4-5 lat temu. :D

O co chodzi z tym wlewem ? :D Perla srednio teraz stoi ... Ale jedno jej trzeba przyznac czarna mocna jest jednym z najepszych piw mocnych i ma 7,6% :classic_cool: Perla chmielowa ma teraz dwie wersje i inaczej smakuja a roznia sie niby tylko kolorem butelki ;)Wersja Export marny sik wedlug mnie :classic_cool:

Gość cOOle from venecia
miller, corona, haineken 🖐️

Gość kris99
i wymiękł

Z wlewem chodzi o to, ze kiedyś piłam więcej. :) Lubię sobie z wieczora zrobić w towarzystwie 1-2 piwka i tyle. Przy weekendzie, jak się widzę ze znajomymi to wtedy coś się szarpię na więcej. A co do piw, to jeśli kiedyś się spotkamy na czacie kafeteryjnym to Ci coś powiem. :classic_cool:

Heineken jak już. 😴 :O 🖐️ Miller mi nie leży. Piłam ostatnio 6 lat temu i nie sadzę, ze smaki mi się zmieniły.

Juz lapie o co chodzilo ;) Zimne piwko... jest najlepsze :classic_cool: Co mi powiesz ? nie znam adresa tego czata... baa hasla nawet :classic_cool:

Gość kris99
vera