Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torcik wedlla

pani z ogloszenia

Polecane posty

Gość torcik wedlla

sprawa wyglada tak ze,wczoraj dalam ogloszenie ze oddam rower dla dziecka za darmo.Jednak dzis pomyslalam ze sprzedam za grosze żeby kupic coś dziecku.Odpowiedzialam na 2 z 7 @ i napisalam ze sprzedam za 50 zł.Wtedy pewną kobieta zaczela mnie wyzywac od szmat,kurew żebym sobie ten rower wsadzila w dupe etc.i ze jestem beszczelna bo zmienilam ogloszenie :O zamiescilam jej mail na portalu z ogloszeniami i trescia maila ku przestrodze innym.Teraz straszy mnie policja.Ja jej w tych @ nie wyzywalam tylko polecilam jej dobrego psychologa bo ma klopot z emocjami.Czy za umieszczenie jej mail cos mi grozi ?

Gość torcik wedlla
up wypowie sie ktos ?

Gość nie wiem ale faktycznie
zachowałaś się bardzo nieładnie zmieniając treść ogłoszenia a umieszczenie tegoż maila było wręcz niesmaczne. Zmianą oszukałaś ludzi i wyszłaś na naciągaczkę, tym, co zrobiłaś z mailem na popierdoleńca :O

Gość co ty gadasz
przeciez mozna zmieniac tresc ogloszenia (wlasnego) w dowolnej chwili.To tamta baba cie wyzywala i ona ma przesrane

Gość a może ta kobieta
obiecała rowerek dziecku wiedząc że jest za darmo a teraz zobaczyła wielkie rozczarowanie dziecka jak mu powiedziała że rowerka nie będzie bo jej nie stać na 50 złotych? nie pomyślałaś o tym?

Gość torcik wedlla
wlasnie,ogloszenie bylo moje.Zreszta jeszcze z nikim sie nie umowilam na odbior,a zamiescilam ku przestrodze

Gość nie zminienia sie
umowy w trakcie jej trwania. a umowa była taka, że oddasz rowerek za darmo. to nie honorowo i nieuczciwie

Gość torcik wedlla
obiecac nie mogla bo odpisalo jeszcze pare osob i równie dobrze mogło paść na kogos innego a ja sie z nia na odbior za darmo nie umawialam ,przeczytaj dokladnie

Gość Pan Popiłek mówił często
że u niego "słowo droższe pieniędzy". tak jest u normalnych ludzi droga pani.

moim zdaniem to co zrobiłaś to straszne chamstwo i tyle. Babka oczywiście też nie lepsza, nie znosze ludzi, którzy potrafią zalatwiać swoje problemy wyłącznie za pomocą wyzwisk. A ty się na drugi raz zastanów 5 razy zanim zamieścisz ogłoszenie, ja na miejscu babki też bym się w sumie wkurzyła.

Gość kałamarniczkka
Zamieściłas maila ku przestrodze. Żeby sie ciebie bali?

Gość torcik wedlla
zadnej umowy nie bylo,bo ja jej odrazu napisalam że za 50 zł a nie za darmo.Niebylo tak że najpierw obiecalam za darmo a potem chcialam pieniadzd

obiecałaś w ogłoszeniu. Pomyśl, że chcesz np. kupić samochód, widzisz ogłoszenie, że ktoś sprzeda za 10 tys, dzwonisz, a on mówi, że chce 20tys. Dla mnie to chamstwo, buractwo i brak szacunku dla cudzego czasu.

Gość umową jest zamieszczenie
ogłoszenia że oddasz za darmo. ale chyba pojęcie tego, przekracza twoje możliwości intelektualne.

Gość torcik wedlla
ale przeciez moglam zmienic zdanie,i nic jej nie obiecalam zreszta moglam sie odezwac do kogos innego a ze do niej to przypadek,po prostu pierwszy lepszy z brzegu mail. Chyba nie rozumiecie że zadnej umowy nie było

Gość torcik wedlla
a ty poczytaj co znaczy slowo ,,umowa" ynteligetna :O

Gość to ty nie możesz zrozumieć
że zamieszczenie ogłoszenia że za darmo oddasz jest UMOWĄ. i nie powinnaś zmieniac zdania. bo to w tym wypadku, jak ktoś napisał, jest zwykłym chamstwem i buractwem.

Gość torcik wedlla
ja za wieksze chamstwo uwazam wyzwiska

Gość umowa na wiki
Ze względu na obowiązki stron wyróżnia się umowy: jednostronnie zobowiązujące (np. umowa darowizny) tylko jedna osoba jest zobowiązana, a druga uprawniona,

a moim zdaniem jesteście z tą panią na jednakowym poziomie jeśli chodzi o kulturę:)

Gość no i co pani mądra?
jak widac i WIKI twierdzi, że ta oferta jest UMOWĄ.

a i jeszcze jedno, zastanów się dlaczego supermarkety zamieszczają w swoich gazetkach informację "promocja obowiązuje do wyczerpania zapasów"? A przeciez gazetkę też można uznać za ogłoszenie.

Gość torcik wedlla
no i nawet wikipedia przeciwko mnie:O