Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrewski image robi swoje

nie ma brzydkich kobiet...

Polecane posty

... czasem tylko tynku i chemi brak :D co za bzdury ze tylko klasyczne piekno jest uznawane za piekno. prawda jest taka ze brzydka morda + zgrabne cialo + dlugie tlenione lub czarne kudly+ tona tapety, solary, chemii= sexy laska to zenujace ale taka jest prawda. nie raz widze na ulicach baby z twarzami jak wiedzmy ale z kurewskim image i z karkami/dresiarzami pod reke. dowod? chociazby ta laska : http://mixer.pl/plik/pokaz/1688178/medium/ twarz brzydka ale kurewski image i juz notowania ida w gore :D

Gość anya rybyk193232
to prawda.

Gość fffggfgfgfgfg
faktycznie brzydka

A mi sie podoba jej twarz. I nie zauwazyłam, azeby gdzies miala kurevski imidz. Na fotach ma raczej dzinsy + koszulka, a to chyba nie jest kurewskie. ;)

fggggg no widzisz. ale wiekszosc meskiej plci by sie obejrzala za nia na ulicy. dlatego smiesza mnie te brzydule co narzekaja jakie to sa brzydkie zamiast zmienic image i miec branie :D

CarrieBradshaw. solara+przesadny makijaz+ tlenione, wrecz siwe wlosy to kurewski, wiejski, odpustowy image :-O

Gość czerwona truskawka__
kurde faktycznie brzydka :/

Gość fffggfgfgfgfg
i jeszcze wybielone zęby ;)

najbrzydsza laska na imprezie jest wyznacznikiem trzeźwości, upatrujesz sobie najbrzydszą i jak zaczyna ci się podobać, znaczy to, że koniec chlania :)

Gość racja ale czescgrubych
bab woli narzekać i pierdolic ze faceci wola sztuczne barbie taka przynajmniej wyglada na zadbana a nie :nadwaga, zero makijazu i włosy zwiazane w kucyk i bierzcie mnie jestem naturalnie "piekna"