Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dla niego ultimatum?

Problem z nazwiskiem faceta!!! Czy on oszalał do reszty żeby miec dwa nazwiska!

Polecane posty

Otóż mój facet dołączył do swojego nazwiska , panieńskie nazwisko matki. Dokonał wszystkich zmian Nie podoba mi się to i wkurza , zabroniłam mu tego ale on zrobił po swojemu. Teraz zastanawiam się co będzie z naszymi dziecmi? on stwierdził że wolałby swoim dzieciom przekazac to drugię nazwisko które teraz nosi po matce bo jak stwierdził jest bardziej zżyty z jej rodziną. Co byście mi poradziły w takiej sytuacji?

Gość dołącz do swojego nazwisko
sąsiada z parteru też będziesz mieć rodzinnie, po ojcu

Pytam poważnie, nie podoba mi się to jak zrobił mój facet i mam do niego oto pretensje, gorzej jest z tym że on nawet nie uzgodnił tego ze mną, ja zamierzam przyjąc jego nazwisko ale on mnie uprzedził że jakbym chciała sobie zostawic do panieńskiego jego nazwisko to żebym wzięła to na nazwisko d to żebym wzięła to drugie które on nosi.

Gość Zinnka
A jaka to roznica? Czy nazwisko, ktore on nosi, to takie dla ciebie wazne? A czy dzieciom nie wszystko jedno, czy beda nosic nazwisko dziadka czy babki? Wyluzuj kobieto. Wazne jest to, w jaki sposob ludzie sie dogaduja i jak potrafia rozwizywac problemy, a nie cala reszta. Cos mi sie wydaje, ze jestes "czepialska" i zajmujesz sie sprawami kompletnie w zyciu nieistotnymi.

Wyluzuj? On mnie nawet nie spytał o zgode, o pozwolenia ani czy mi odpowiada taka sytuacja.

Gość bhyyyyyyyyyyyy
ZERWIJ Z NIM :D :D :D :classic_cool:

Gość Zinnka
I nie powinien cie o to pytac. Bo to jego prywatna sprawa. Albo jestes potworna awanturnica i masz problem z psychika, albo to prowokacja.

Jak to? Przecież mnie to też dotyczy, on sobie dołączył to drugię nazwisko a ja jestem w takiej sytuacji że nie lubię się za bardzo z jego matką i jej rodziną. To raz a dwa jak to będzie wyglądało że będziemy mieli oboje podwójne nazwiska z małą różnicą.

Gość jedna rada ..........
znam kogos kogo zostawil ojciec syn jak juz byl dorosly, nie chcial sie identyfikowac z tym ojcem i wzial tylko nazwsko matki- zmienil czy to wazne jakie macie nazwiska wybierz ladniejsze a jedno mniej komplikacji a najlepiej swoje