Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olimpia31

proszę o pomoc

Polecane posty

witam jestem młodą mamą i chciałąm bym sie doradzić mojej córce na twarzy zrobiły sie chrosty czy to jest uczulenie na jakis produkt czy coś poważniejszego córkama 7 miesięcy ???????????i mam jeszcze jedno pytanie bo dziennie zjada 5 razy mleko po około 160 ml na opakowaniu pisze ze powinno jesc dziecko 4 razy po 180 ml i dziennie zjada jeden słoiczek zupki od 5 miesiąca oraz danonka czy dobrze????????no i cherbatke jeden raz 90 ml i soczek 50 ml

Gość prowo znowu
:O

Gość nie za dobrze bo
po pierwsze KROSTY a nie chrosty po drugie danonki są po 3 roku życia według producenta. Rozumiem, ze można je podać po roczku kiedy dziecko już zjada wszystko, ale nie 6 miesięcznemu dziecku. Co do ilości mleka jest ok. Jak sobie sama tak reguluje to wszystko jest dobrze. A te krosty mogą być po wszystkim. Może na coś uczulona? Moze po tych danonkach? Może od wody, coś pyli? Może zmieniłaś proszek albo kosmetyki? A moze zwyczajne potówki?

ja sie zgodze ze są od roczki ale mi lekarz powiedział że córce żona juz dała jak miała 4 miesiace i ze mam sprubowac dac a te christy poijawiły sie wczesniej jeszcze nie dawałam danonka danonka dostała wczoraj pierwszego

a jest mozliwosc zeby tylko na wtarzy były potówki to według ciebie co powinna taka dziewczynka dostac do jedzenia zeby było dobrze

Gość WG MNIE JEST WYSOKIE ALE
mleko mamy. zupka jarzynowa, deserek - te dla dzieci z gerbera.

Gość WG MNIE JEST WYSOKIE ALE
przetrzyj buzie wacikiem nasaczonym w rumianku i posmaruj kremem, moze wapno?

WG MNIE JEST WYSOKIE ALE a jakim kremem uzywam bambino czy zmienic krem rodziłam w grudniu wieć była zima teraz ciepło jak pani myśli zmienic jak tak to na jaki bardzo mi zalerzy żeby robić wszystko dobrze

własnie z gerbera soczki zupki i deserki kupije cherbatek nie widziałam z gerbera są wogule?????????kupuje z bobovity