Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sereww

Porozmawiam

Polecane posty

Gość sereww

Witam Porozmawiam z kobietą w wieku 35-40 ktora jest po przejsciach,o wszystkim o "związkach" i itp. bez podtekstów erotycznych.

Gość kurcze! to ja
najbardziej podoba mi sie zakonczenie wypowiedzi :)

Gość annaban
A starsza moze byc?

Gość sereww
tak

Gość Michałtomaciejjest
A jeszcze starsza?

Gość kurcze! to ja
sereww , jestes po przejsciach?

Gość sereww
tak,po rozwodzie 8 lat

Gość Zinnka
No to jest nas wiecej:)

Gość sereww
mogą też być doświadczeni panowie po 60tce i młodzi ministranci.

Gość sereww
ewentualnie studenci z krajów afrykańskich o sporych przyrodzeniach (wymagane zaświadczenie HIV negatywne)

Gość kurcze! to ja
niestety mysle, ze jest nas wiecej jak wiecej ;) sereww, to sporo czasu i mozna ze tak powiem odzyskac wiare w drugiego czlowieka, udalo Ci sie to?

Gość dzien bry
sereww ----> nastepny dupcyngiel szukajacy dupy na kafe i kreujacy sie na poszkodowanego biedaka :D tylko patrzec jak zaraz poda pod przykrywka niewinnosci swego meila :D

Gość sereww
Nie mowie tu o wyżalaniu sie i nadziejach bo to ma każdy ale o samych sobie tj.czy jest sens brania nastepnego ślubu i jesli znalazło sie następna kobietę cz nieszukac dalej oby znalezc najbardziej odpowiednią dla Swych parytetów.

Gość kurcze! to ja
dzien bry, przesadzas, albo nie? :D tylko wytlumacz mi jedno jak mozna zadbac o te sprawy na forum? :P poza tym autor jasno napisal, ze bez podtekstow ;)

Gość kurcze! to ja
sereww, wydaje mi sie, ze w momencie gdy poznajesz ta odpowiednia osobe sprawy slubu i zycia razem rozwiazuja sie spontanicznie. Gorzej, jesli trauma z poprzedniego zwiazku jesttak silna, ze nakazuje wrecz panicznie unikac jakiejkolwiek legalizacji nowego zwiazku.

Gość twoja ex,
ty chyba nie wiesz co to jest parytet :O:D

Gość twoja ex,
mgr a w zyciu zadnej ksiazki nie przeczytał :P

Gość janka muzykantka
kurcze! to ja----> obserwuj :D a jesli top bedzie sie rozwijal, to sama zauwazysz co trzeba :D

Gość refforma_.
Jak bez podtekstów to ja odpadam :(

Gość sereww
Hmmm teoretycznie masz racje,ale po dłuzszym czasie trauma przechodzi,pozostaje pytanie w dobie naszych czasów(mowię tu o braku poszanowania instytucji slubu i związku),jest sens sens bycia monogamicznym.

Gość kurcze! to ja
janka muzykantka, cokolwiek bedzie, zakladajac Twoja opcje, to wedlug mnie jeszcze nie powod, by w jakikolwiek sposob sie burzyc badz oburzac. Tak naprawde to kazdy tu przebywajacy jest w jakims stopniu sam, samotny i potrzebuje po ludzku drugiego czlowieka. Ta potrzeba tu ,uwidacznia sie poprzez rozmowe , potrzebe komunikacji:)

Gość janka muzykantka
ladnie napisane z tym ze gorzej z teoria :D

Gość kurcze! to ja
sereww, zaden papierek, przysiega nie czyni Cie monogamicznym. Monogamizm wedlug mnie to klimat ducha. Mozna byc w zwiazku, konkubinacie , relacji z calego przekonania i poszanowania dla drugiej osoby zachowujac przy tym monogamicznosc, ale mozna tez byc po wszelakich slubach i przysiegach i stronic ze wszystkich sil od monogamicznosci. Dzis bardzo modne sa luzne zwiazki. Daja one rzekome poczucie wolnosci nie stwarzajac nic solidnego.

Gość janka muzykantka
sorki-z praktyka* :p:D

Gość sereww
luzne związki co to oznacza bo chyba jeszcze niewiem co to za pojecie?

Gość kurcze! to ja
janka muzykantka, kazde slowo; zart, wscibskosc, obelgi, zlosliwosci, dyplomacja, osmieszanie, wartosciowanie sa wynikiem komunikacji. I jakkolwiek, jest ona realna. Moze w jakim stopniu odslonic, przyblizyc charakter interlokutora, wszystko zalezy w jaki sposob sie rozmawia.

Gość Michałtomaciejjest
Ja powiem w ten sposób. Nie mam nic przeciwko mężczyznom, natomiast nie liczy się to, czy mają pieniądze, czy może na przykład motur. Ja i tak wolę rower i narty i lubię też sanki. Szczególnie sanki takie sanki sanki, gdzie można jeździć albo nie. Wiem, że takie rzeczy są trudne jak dupa, bo nie są takie łatwe jak chuj. Natomiast nie wiem, a chciałbym, bo nie potrafię, gdzie jest ten znaczek że opon brak już do wtroku będą nowe w środę dzięki. Cześć Aha. Pees, chciałem zaznaczyć, że z kobietami też nie jest mi łatwo. No wiecie, sam mam cycki i wolę worek czterdzieści na czterdzieści i jeszcze psa nieważne.

Gość kurcze! to ja
sereww, to zwiazki gdzie jego i ja laczy wspolny dach, wspolny obiad, czasem lozko.Poza tym kazde z nich zyje wedle wlasnych upodoban w tym seksualnych. Michałtomaciejjest ,ja ciebie rozumiem, naprawde i chetnie z Toba porozmawiam za kilkanascie:O ) tal :D

Gość sereww
kurcze! to ja,jeśli masz chęć to odezwij się do mnie na sereww@wp.pl

Gość sereww
nie podaje meila więc uwazajcie