Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość budowa domu???

Dwupiętrowy dom bliźniak? Co sądzicie??

Polecane posty

Gość budowa domu???

W pierwszej części salon, kuchnia, jadalnia, pralnia, łazienka i ubikacja. Na I piętrze 4 pokoje , łazienka i ubikacje. Na II piętrze tak samo 4 pokoje, łazienka i ubikacja. I tak samo w drugiej części domu bliźniaka? Podoba wam się taka aranżacja domu???

Gość dfghfg
ja w takim mieszkam, na gorze ja i mamai siostra, a na dole dziadkowie

Gość dfghfg
kiedys taki styl domu był bardziej popularniejszy teraz jest inaczej

Gość mwmw
nie buduj wiezowca.to koszmar ktory sie msci potem cale zycie:O ja mam parter i pietro i mam dosc.kazdy w pokoju ma garderobe i zapierdalam co chwile a to gacie ,a to spodnie.teraz sie wkurwilam i zajelam pol szafy na dole:O najlepiej parterowka:) ew jedno pietro ale rozwiąz wszytko praktycznie. zobacz - np.masz pralnie na dole.pokoje na samej gorze.zycze powodzenia z wnoszeniem prania spokojnie wszytko przemysl:) a ta druga czesc blizniaka to tez ma byc twoja?

Gość budowa domu???
Ale co?? Chyba taki dom to dobre rozwiązanie, dużo miejsce, dużo łazienek i zawsze można gości zaprosic.

Gość budowa domu???
Też ta druga czesc będzie moja.

Gość mały odkrywca
8 pokoi? nie chciałoby mi się sprzątać;)

Gość bo to normalna i naturalna
moja szwagierka ma dom 2 pietrowy, blizniak, ona z mezem na gorze, na dole babcia. to jest ok, miejsca na dzialce wiecej zostaje na ogrod. ale 4-pietrowiec? bedzie to wygladalo komicznie no i pomysl, moze jestes mloda i zdrowa i wchodzenie na 3 pietro to pikuś, ale kiedyś bedziesz starsza, albo moze zamieszka z toba ktos z problemami krazeniowymi...