Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana090909

Czy to ma sens??

Polecane posty

Gość zakochana090909

Zacznę od tego, że jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Ja mam 18 on 20. Ale dzisiejszy dzień bardzo mnie dobił... Przyjechał do mnie, ja go radośnie przywitałam. Dałam buziaka na dzień dobry... Później cały czas coś było nie tak. i Wiecie co? spotykamy się raz w tygodniu, a on pojechał o 19.30 do domu. Gdzie mógł być dużo dłużej. od dłuższego czasu nie mogę go wyciągnąć na krótki spacer. A nie mówię już o jakiejś imprezie. A wiem ze on chodzi na ogniska. Dzisiaj mi powiedział ze mnie bardzo kocha i chce ze mna być... za tydzien mamy wesele mojej siostry. i ma pierwszy raz nocowac u mnie w domu. nie wiem co mam robić... Czuje ze mnie oszukuje... i dwa razy znalazłam w jego telefonie esemesy od innych dziewczyn. pisali zeby sie spotkać... on mnie ciągle zapewnia ze jest mi wierny. i jak czuje ze moze mnie stracic to zaczyna sie starać. mam 18 lat i nigdy nie bylam na normalnej dyskotece. zabrania mi wychodzenia z kolezankami ;/ i powiedział zebym sie akurat z jedną nie spotykała bo to nie jest kolezanka dla mnie... A przyjaznie sie z nią od zerówki. ;/ Co mam robić? tak mi przykro ze pojechał juz... :(

Gość zakochana090909
nikt mi nie pomoże?