Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona siostra na głupią sio

Siostra za rok ma maturę i powiedziała mi że będzie zdawała ją na poziomie

Polecane posty

podstawowym, pokłóciłam się z nią oto bo bez tego nie będzie miała szansy isc na dobrą studia i pewnie rodzice będą jej opłacali prywatne o ile wogóle pójdzie bo stwierdziła że skoro jest w technikum to studia nie są jej potrzebne bo będzie miała średnie wykształcenie, maturę i zawód.

to sprawa twojej siostry, a nie twoja czy pójdzie na studia i czy bedzie zdawać maturę na poziomie podstawowym czy rozszerzonym 💤

To nie jest jej sprawa bo ja studiuje, mój brat studiuje a ona zawsze miała lenia w dupie do nauki, nie interesowały ją książki, ciągle na samych trójach i dwójach i mówi że nie potrafi się na więcej wyuczyc.

Gość i bardzo dobrze robi...
Zamiast marnować 5 lat na goowno warte studia, lepiej niech idzie do pracy w zawodzie. Zacznie być samodzielna i zdobędzie doświadczenie - co jest o wiele ważniejsze od pustego świstka.

Za 5 lat będzie klepała biedę i chodziła do mnie i brata żebyśmy jej pomagali finansowa, tak jak to teraz jest z ludźmi bez wykształcenia.

Gość i bardzo dobrze robi...
To chyba w innym kraju mieszkacie. Bo w pewnym kraju nad wisłą w którym ja mieszkam, największą biedę klepią absolwenciaki uczelni wyższych, którzy gówno umieją i są całkowicie bezwartościowi dla pracodawcy.

Moja koleżanka ma tylko liceum? I co? robi dwuletnie kosmetyczne i zrobiła kurs fryzjerski i jakoś ma pracę ale zapiernicza fizycznie jako fryzjerka. I napewno na tym nie wiele zarobi.