Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhcgjchgjg

MAM 23 LATA, JESTEM DZIEWICA I NIE ODCZUWAM POTRZEB INTYMNYCH

Polecane posty

Gość uyiuliko;poilp;pol
A co to za różnica ile mam lat?

Gość fajne tutaj towarzystwo
nie powiedziałam ,że to nie jest przyjemne, ale ja się po prostu bez takiej przyjemności potrafię obejść, wibrator mi wystarczy :O no widzisz, dla mnie to za bardzo sensowne nie jest , nie czuje się takiej satysfakcji dobranoc

taka, że gadasz tak jakbyś wszystkie rozumy pozjadała :O gówno wiesz i w dupie byłaś 🖐️

Gość uyiuliko;poilp;pol
Dlatego, że lubię seks z mężczyznami.

Gość uyiuliko;poilp;pol
Cnotka się odezwała.Dla twojej wiadomości nie chodzę na dyskoteki. Bo nie lubię i już.

Gość fajne tutaj towarzystwo
możesz sobie lubić, co mi tam do tego, zaakceptuj po prostu fakt że ktoś ma odmienne poglądy , w takiej kwestii jak seks i upodobaniach uczuciowych czy nie chyba nie ma jednej racji

Gość uyiuliko;poilp;pol
A po ci to sprawdzanie? Piszesz o mnie książkę. :P Wbrew pozorom nie miałam tak dużo jak myślisz.

Gość uyiuliko;poilp;pol
mam jednego chłopaka i kutasa na boku :) coś jeszcze?

Gość uyiuliko;poilp;pol
Podszywacz...

Gość 234123412
"sex, orgazm - po co zyc skoro sie tego nie robi? " współczuję autorkowi tej wypowiedzi...

Gość cukiinia1
uyiuliko;poilp;pol , nie wiem jak można nie "czuć" różnicy :O zdarzył mi się przygodny seks, ale to naprawdę nie to samo co seks z kimś kogo "kochasz " (nie wiem czy uznajesz takie określenie ) , to bardziej takie psychiczne przeżycie niż tylko fizyczne, jest taka więź , poza tym prawie dostaje orgazmu na sam widok ,że mu dobrze :P czego nie mogę powiedzieć o innym lowelasie który mógłby być mega dobry

Gość ankers
Nie uprawiałam seksu z żadnym facetem od 2 LAT, mam lat 28 i nie uważam ,że jestem sfrustrowanym babsztylem :D radzę sobie sama, co najwyżej nieraz mi smutno,że nie mam kogo pocałować itp. ale znowu robić to z byle kim też mnie do końca nie zaspokoi :O

Gość 234123412
Ja w tej chwili biorę od paru lat antydepresanty, i tez stałam się przez to aseksualna. Nie mam ochoty na seks nic a nic, nawet nie oglądam się za facetami.... I kurde, spodobało mi się! Czuję się wolna.

Gość ankers
poza tym co to za bzdurne stwierdzenie ,że zwykły seks potrafi człowieka w 100% uszczęśliwić :O mam dobrego przyjaciela - młody ,bogaty, układ bez zobowiązań. niby ma wszystko ,a jest tak nieszczęśliwy ,że szok, bo nie ma kogoś kogo by na co dzień kochał :O są różni ludzie i różne potrzeby

Gość prawiczek113
Chrzanicie że bez seksu nie da się żyć niektórym poprostu chormony nie grają jednych jest za dużo drugich za mało i poprostu się nie chcę zerowe libido brak popędu nie ma chcicy. Toi biologia a nie psychologia zresztą jedno z drugiego wynika.

Gość teraz_wiem_32
oj tam przesadzacie :D życie jest naprawdę fajne, seks jest super, ale jak go nie ma to bez sensu jest położyć się i płakać :D trzeba sobie jakoś radzić i normalnie korzystać z życia ;) jeśli tylko jest zdrowie i kasa żeby nie martwić się o jutro to jest ekstra- z seksem czy bez niego !

Gość jestem jaka jestem 21
To idz do zakonu, proste...

Ogladnijcie sobie film ,,kwiat pustyni" to historia oparta na faktach, piekny ale smutny... Dawno nie ogladalam tak dobrego filmu.

Gość aaaaaaad
a jak to się ma do tematu ? :O to,że ktoś potrafi wytrzymać bez seksu nie znaczy,ze ma uraz psychiczny z dzieciństwa

Ma sie do tematu, ogladniesz film to zrozumiesz, albo przeczytaj recenzje..

Gość aaaaaaad
film o obrzezaniu, później ta kobieta zostaje modelką i chce obalić ten rytuał ?

Gość Tylko seks!!!!!!!!!!
Nie ma nic lepszego! Nie próbowałam narkotyków, więc nie wiem jaka tam przyjemność jest, ale z tych mi znanych seks rządzi!!!!!!!!!!!!!! Bez seksu nie warto żyć, bo życie jest do dupy. Tylko seks wynagradza trudy życia. Kocham się pieprzyć, uwielbiam ujeżdżać mężczyzn, żyję dla seksu!!!!!!!!!!

Gość Ja tak mam. Podpisuje się pod.
Nie odczuwam potrzeby, kiedyś czasami myślałam sobie o seksie.Przeszło mi. Jestem tak wykończona po całym dniu pracy, że jedyne na co mam ochotę to zjeść i pójść spać. Długo to się nie zmieni. Jak ten robot...

Gość mauve43
mi też się znudziło :O

Gość stabilo_31
da się bez tego żyć :P jasne,że fajnie by było mieć się z kimś pokochać ,ale nie jest to dla mnie jakąś niewyobrażalną tragedią