Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 serce klarity 2222

Czy to normalne by tesciowa wypominala synowej rachunki telefoniczne?

Polecane posty

Go艣膰 serce klarity 2222

Moja tesciowa wypomina mi wszystkie rachunki telefoniczne. I robi mi z tego powodu awantury, ostatnio mnie i mezowi zrobila awanture oto ze placila za telefon stacjonarny 300 zlotych, wypomina mi ze kupuje sobie papierosy , ze dymie jej w domu itd. Az w koncu wyciagnela od mojego meza 600 zlotych za to ze u niej mieszkamy. Czy to jest feir?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 serce klarity 2222
poza tym uwa偶am, 偶e powinna mnie karmi膰 i przewija膰, czy ja naprawd臋 tak du偶o wymagam? przecie偶 to moja te艣ciowa! 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serce klarity 2222
Chore podszywy :/ Ale warto si臋 k艂贸cic o takie rzeczy jak rachunek telefoniczny czy palenie papieros贸w w domu i jeszcze wy艂udzi艂a pieni膮dze od swojego syna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serce klarity 2222
jestem zdania, 偶e powinna sama kupowa膰 wszystko, jedzenie, proszki do prania, chemi臋, kosmetyki dla niej i dla nas. powinna te偶 sama wszystko sprz膮ta膰 po nas, p艂aci膰 za nasze przyjemno艣ci wszystkie. przecie偶 to mama mojego m臋偶a. za grosz przyzwoito艣ci nie ma :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naiwna kole偶anka 20
1.Wkrec jej chorobe psychiczna 2.Kup bilet w jedna strone na inny kontynent 3.Wyzuc z domu 4.Naslij na nia jakis kiboli 5.Zamknij ja w piwnicy 6.Kopnij ja w dupe

Udost臋pnij ten post