Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce klarity 2222

Czy to normalne by tesciowa wypominala synowej rachunki telefoniczne?

Polecane posty

Gość serce klarity 2222

Moja tesciowa wypomina mi wszystkie rachunki telefoniczne. I robi mi z tego powodu awantury, ostatnio mnie i mezowi zrobila awanture oto ze placila za telefon stacjonarny 300 zlotych, wypomina mi ze kupuje sobie papierosy , ze dymie jej w domu itd. Az w koncu wyciagnela od mojego meza 600 zlotych za to ze u niej mieszkamy. Czy to jest feir?

Gość serce klarity 2222
poza tym uważam, że powinna mnie karmić i przewijać, czy ja naprawdę tak dużo wymagam? przecież to moja teściowa! 😠

Gość serce klarity 2222
Chore podszywy :/ Ale warto się kłócic o takie rzeczy jak rachunek telefoniczny czy palenie papierosów w domu i jeszcze wyłudziła pieniądze od swojego syna.

Gość serce klarity 2222
jestem zdania, że powinna sama kupować wszystko, jedzenie, proszki do prania, chemię, kosmetyki dla niej i dla nas. powinna też sama wszystko sprzątać po nas, płacić za nasze przyjemności wszystkie. przecież to mama mojego męża. za grosz przyzwoitości nie ma :/

Gość naiwna koleżanka 20
1.Wkrec jej chorobe psychiczna 2.Kup bilet w jedna strone na inny kontynent 3.Wyzuc z domu 4.Naslij na nia jakis kiboli 5.Zamknij ja w piwnicy 6.Kopnij ja w dupe