Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce klarity 2222

Czy to normalne by tesciowa wypominala synowej rachunki telefoniczne?

Polecane posty

Gość serce klarity 2222

Moja tesciowa wypomina mi wszystkie rachunki telefoniczne. I robi mi z tego powodu awantury, ostatnio mnie i mezowi zrobila awanture oto ze placila za telefon stacjonarny 300 zlotych, wypomina mi ze kupuje sobie papierosy , ze dymie jej w domu itd. Az w koncu wyciagnela od mojego meza 600 zlotych za to ze u niej mieszkamy. Czy to jest feir?

Gość serce klarity 2222
Ale warto się kłócic o takie rzeczy jak rachunek telefoniczny czy palenie papierosów w domu i jeszcze wyłudziła pieniądze od swojego syna.

Gość a to złośliwa małpa ci się
trafiła. współczujemy :classic_cool:

Gość malinowy soczek
Zabilabym za palenie w domu:) Chcecie sie truc, to trujcie, ale samych siebie a nie innych. Nie wszyscy lubia zyc w smrodzie papierosowym.

Gość kasieeeenka
Wyludzila? A to wy za frajer chcecie mieszkac w jej domu? Prowo i to marne

z papierosami miala racje,biorac 600 zł też bo utrzymanie domu czy mieszkania w bloku kosztuje.Co do rachunku to nie jej sprawa,chyba ze musi placic za twoje pogaduchy :P

Gość no piękna kobieta ta kochanka
jasne głupie provo:O bo kto dzisiaj płaci 300 zł za telefon pacanie:D chyba 3000 głupolu:P

No telefon stacjonarny jest na nią, ja wole korzystac ze stacjonarnego bo to mnie taniej wychodzi i nie myslalam ze tesciowa tak kontroluje ten stacjonarny telefon bo jest na nia jak to ona podkresla.

Gość jak to ciebie taniej
wychodzi jak tesciowa placi rachunki? rzeczywiscie taniej,glupia jestes czy az tak nierozgarnieta?

Gość ja na miejscu teściowej
bym wyliczyła ile przegadujesz, podzieliła rachunki czynsze i inne na liczbę mieszkańców, a potem jeszcze jedzenie bo pewnie tez teściowa wam płaci i założę się że wyszłoby więcej niż te 600 zł

Gość Na zbity pysk
wypier dolilabym taka sukę z domu. Wymeldowala zmieniła zamki, a gdybys przyjechala to odrazu telefon na policję. A gdyby to nie pomogło to bym cie zastrzeliła niby w obronie koniecznej. Mam nadzieje ze twoja tesciowa to przeczyta :)

Gość Ale z ciebie idiotka
Jakie na pol? Skoro ich jest troje to po 1 trzeciej niech płaci kazdy a za tel ten co dzwoni. Mysli suka ze sponsorkę znalazła- a niby dlaczego tesciowa mialaby płacić za takie ścierwo jak ty głupia pindo

Gość tak sobie mysle ze.........
tesciowa ma racje :)